Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έντονες είναι οι φήμες για την επιστροφή του Dodge Viper.

Επιστρέφει με 557 ίππους το Dodge Viper

2.305 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2018)

Έντονες είναι οι φήμες για την επιστροφή του Dodge Viper. Δείτε τι αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Το Dodge Viper βγήκε εκτός παραγωγής το περασμένο καλοκαίρι και οι πιθανότητες μιας επιστροφής δεν ήταν με τους μέρους του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το εργοστάσιο παραγωγής των συγκεκριμένων μοντέλων μετατράπηκε σε ένα εκθεσιακό χώρο, όπου προβάλλονται νέα πρωτότυπα και ιστορικά αυτοκίνητα.
 
Ωστόσο δημοσιεύματα του εξωτερικού έρχονται να ταράξουν τα νερά, κάνοντας λόγο για πιθανή επιστροφή του Viper μέσω της νέας γενιάς του μοντέλου, η οποία θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή της το 2020.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού το νέο μοντέλο θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ίνες άνθρακα, ενώ θα διατηρήσει το κλασικό του σχήμα. Μάλιστα υπογραμμίζει πως αρχικά θα έρθει με τη μορφή ενός roadster, ενώ λίγο μετά θα προστεθεί και μία κουπέ έκδοση.
 
Στα μηχανικά σύνολα ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας V8 θα είναι υπεύθυνος για την ισχύ του αυτοκινήτου, που θα ανέρχεται στους 557 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία πιο ισχυρή έκδοση που θα κινείται μέσω του Hellcat V8, ο οποίος βγάζει 710 άλογα και θα προσφερθεί με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν δεν αποκλείεται το νέο Dodge Viper να κάνει το ντεμπούτο του στο Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής το 2019 για να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο την 30ή επέτειο του αρχικό concept του μοντέλου.  

KIA
NISSAN