Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επιστρέφει στην Ferrari o Jean Todt;

Επιστρέφει στην Ferrari o Jean Todt;

2.268 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2021)

O Jean Todt, ο πολυμήχανος Γάλλος που είχε τα ηνία της Ferrari την εποχή που ο Schumacher κατακτούσε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, φαίνεται πως είναι κοντά στην επιστροφή του στην Scuderia.

Κοντά στην επιστροφή ο Jean Todt

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Jean Todt, o άνθρωπος που οδήγησε την Ferrari στην πιο «χρυσή» της εποχή στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, φαίνεται πως θα επιστρέψει στην ιταλική φίρμα, όταν ολοκληρωθεί η θητεία του στην προεδρία  της FIA την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σε συζητήσεις με τον Elkann ο Todt

Η Corriere della Serra ισχυρίζεται πως ο Todt έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Ferrari John Elkann αρκετές φορές για την επιστροφή του στην Scuderia. Οι συνομιλίες λέγεται πως άρχισαν στο 24ωρο αγώνα του Le Mans τον Αύγουστο.

Παίρνει θέση μη εκτελεστικού διευθυντή και συμβούλου

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως ο Todt δεν θα επιστρέψει στον παλιό του ρόλο αλλά θα αναλάβει ρόλο συμβούλου και μη εκτελεστικού επικεφαλής, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τον ρόλο που είχε ο Niki Lauda στη Mercedes. O Μattia Binotto φαίνεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Κίνηση με πολλά οφέλη για την Ferrari

Εάν o Τοdt επιστρέψει στην Ferrari, η ιταλική ομάδα θα έχει ξανά έναν άνθρωπο με μεγάλη επιρροή στα κέντρα αποφάσεων της Formula 1, σε μια περίοδο που πραγματοποιούνται μεγάλες αλλαγές. Την ίδια στιγμή, οι Ιταλοί εκτιμούν πως η επιστροφή του Todt θα δώσει την δυνατότητα στον Binotto να αφοσιωθεί στο τεχνικό κομμάτι.

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή!
- Σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Ferrari ο Todt
- Παίρνει θέση μη εκτελεστικού διευθυντή και συμβούλου
- Κίνηση με πολλά οφέλη για την Ferrari
Θα θέλατε να δείτε τον Todt να επιστρέφει στην Ferrari; Λέτε η επιστροφή του να συνδυαστεί με τίτλους για την ιταλική φίρμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN