Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εντυπωσιακή Valkyrie της συνεργασίας Aston Martin-Red Bull.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εντυπωσιακή Valkyrie της συνεργασίας Aston Martin-Red Bull.

Επιχείρηση: (baby)Valkyrie

3.153 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2017)

Η Aston Martin κατεβαίνει στην αρένα ενάντια στις κραταιές McLaren και Ferrari.

Αν νομίζατε ότι η 850 ίππων Valkyrie ήταν μια αρκετά εντυπωσιακή προσθήκη στην γκάμα της Aston Martin, ο Βρετανός κατασκευαστής από ό,τι φαίνεται έχει έναν ολόκληρο στόλο από κεντρομήχανα supercars στα σκαριά. Το πρώτο θα έρθει ως το “αδύναμο” αδερφάκι της Valkyrie όπως προέκυψε από πληροφορίες που είδαν το φως κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης.

Από ό,τι φαίνεται η Valkyrie ήταν μόνο η αρχή σε μια δυναστεία κεντρομήχανων μοντέλων από την Aston Martin.

Από ό,τι φαίνεται η Valkyrie ήταν μόνο η αρχή σε μια δυναστεία κεντρομήχανων μοντέλων από την Aston Martin.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


“Η Valkyrie είναι μόνο η αρχή μιας δυναστείας μοντέλων με τη μηχανή στο κέντρο”, δήλωσε ο CEO της Aston Martin, Andy Palmer. “Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι για να δημιουργήσουμε ένα εμβληματικό μοντέλο αλλά και για να χτίσουμε το DNA για μια ποικιλία κεντρομήχανων sports-cars.”Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο Gaydon της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με τις DB11 και Vantage. Θα είναι παρόμοια τόσο σε διαστάσεις όσο και σε απόδοση με τη McLaren 720S και τη Ferrari 488 GTB. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι θα χρησιμοποιεί έναν V12 κινητήρα αντί για τον V8 της AMG που συναντάμε σε άλλα μοντέλα ενώ θα εξοπλίζεται και με χειροκίνητο κιβώτιο, κάτι που δεν ισχύει για τους ανταγωνιστές της. ¶λλες πληροφορίες όπως, τιμή, ιπποδύναμη και σχεδιασμός δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά ξέρουμε ότι θα παρουσιαστεί ένα χρόνο μετά το crossover DBX, δηλαδή κάπου στα τέλη του 2020. Επιπλέον, ένα νέο sedan και ένα SUV αναμένεται να ακολουθήσουν το 2022.

Της εξέλιξης του νέου μοντέλου θα ηγηθεί ο Max Swaj, μια πρόσφατη “μεταγραφή” από τη Ferrari ο οποίος έχει εμπειρία ετών στον τεχνικό τομέα καθώς δούλευε πάνω στα κεντρομήχανα supercars της Ferrari. Ο Swaj θα δουλέψει μαζί με τον Marek Reichman για την εξέλιξη του νέου μοντέλου. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι εξΆ ίσου εντυπωσιακό με τη Valkyrie όταν θα παρουσιαστεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Leasing