Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος και Κηφισό
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος και Κηφισό

1.541 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2022)

Στο τελικό στάδιο μπήκαν οι εργασίες αποκατάστασης της ασφάλτου στη Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο. Μία εβδομάδα η διάρκεια των εργασιών!

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέας ασφάλτου στη Λ. Ποσειδώνος

Ολοκληρώνονται από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα στο τελευταίο τμήμα της Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο. Από το βράδυ της Δευτέρας (6/6) ξεκίνησαν οι τελευταίες σχετικές εργασίες από το ύψος της Λ. Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά. Όπως έγινε γνωστό οι εργασίες θα εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες από τις 22:00 έως και τις 05:30 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσουν μία εβδομάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βελτιωτικές παρεμβάσεις από Λ. Καλαμακίου έως Λ. Αλίμου

Με την ολοκλήρωση του τμήματος της Ποσειδώνος, από την Λεωφόρο Καλαμακίου μέχρι τη Λεωφόρο Αλίμου, ολοκληρώνεται ο οδικός άξονας με εργασίες συντήρησης σε όλα τα στοιχεία του. Συγκεκριμένα, η Παραλιακή λεωφόρος από το Φάληρο μέχρι και τη Βάρκιζα παρέχει πλέον νέο αντιολισθηρό ασφαλτοτάπητα, νέα φωτιστικά led για οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες, σύγχρονους led φωτεινούς σηματοδότες, καλοπισμό του πρασίνου στις κεντρικές νησίδες και ευδιάκριτη οριζόντια και κάθετη σήμανση. Ταυτόχρονα στον ίδιο δρόμο έχει ενισχυθεί η προσβασιμότητα και η ασφάλεια των πεζών μετά την ολοκλήρωση των δύο νέων πεζογεφυρών στον Άλιμο και τον Φλοίσβο.

Αποκατάσταση στηθαίων στον Κηφισό

Παράλληλα στη Λ. Κηφισού ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των στηθαίων που έχουν καταστραφεί από τροχαία ατυχήματα. Τα στηθαία που θα αντικατασταθούν  αφορούν το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον ανισόπεδο κόμβο της Λ. Αθηνών μέχρι το Ρέντη. Στο πλαίσιο των εργασιών θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η αριστερή λωρίδα θα παραμένει κλειστή κατά τις νυχτερινές ώρες (22:00 έως 05:30). 

Προσοχή!
- Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέας ασφάλτου στη Λ. Ποσειδώνος.
- Αποκατάσταση στηθαίων στον Κηφισό.
- Από τις 22:00 έως και τις 05:30 θα γίνονται οι εργασίες.
Ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος κεντρικός δρόμος για να γίνουν παρεμβάσεις βελτίωσης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ford
Hyundai