Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έρχεται έκδοση GRMN για το Toyota Century SUV

2.215 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2024)
Έρχεται έκδοση GRMN για το Toyota Century SUV
2 Φωτογραφίες »

- Θα προσφερθεί σίγουρα σε Ιαπωνία και Κίνα
- Θα έχει νέα ανάρτηση, καλύτερα φρένα και πιο σπορ λουκ
- Η ισχύς του μπορεί να είναι παρόμοια με αυτή της Urus

Θα προσφερθεί σίγουρα σε Ιαπωνία και Κίνα

Κατά τη διάρκεια της περσινής αποκάλυψης του Toyota Century SUV, η Toyota παρουσίασε πως θα έμοιαζε μια πιο καυτή έκδοση GRMN. Τώρα, ο πρόεδρος της Toyota, κ.Akio Toyoda επιβεβαίωσε ότι αυτή η έκδοση θα μπει στην παραγωγή, προσθέτοντας ότι εκτός από την Ιαπωνία, θα προσφερθεί τελικά και στην Κίνα.

Θα έχει νέα ανάρτηση, καλύτερα φρένα και πιο σπορ λουκ

Το πρωτότυπο SUV Century GRMN ξεχώριζε χάρη στο ειδικό σπορ κιτ αμαξώματος που του είχε δώσει η Toyota που αποτελούνταν από πολλά μέρη από ανθρακόνημα. Το αυτοκίνητο είχε επίσης συρόμενες πόρτες (προαιρετικά) και πατούσε σε ένα σετ μαύρων ζαντών αλουμινίου 22 ιντσών. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του, ωστόσο, είναι λογικό να περιμένουμε πως θα έχει νέα ανάρτηση, αναβαθμισμένα φρένα και πιθανότατα έναν πιο ισχυρό κινητήρα, αφού το έμβλημα GRMN σηματοδοτεί συνήθως τις πιο σπορ και ισχυρές εκδόσεις ενός Toyota.

Η ισχύς του μπορεί να είναι παρόμοια με αυτή της Urus

Το Century SUV κινείται χάρη σε plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης με V6 κινητήρα 3,5 λίτρων που αποδίδει 412 ίππους με κιβώτιο e-CVT και το σύστημα τετρακίνησης E-Four Advanced AWD της Toyota. Αν ενισχυθεί σε ιπποδύναμη, η ισχύς του θα μπορούσε να φτάσει αυτή των Aston Martin DBX707 και Lamborghini Urus.

Autotriti.gr
OPEL