Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Ferrari FFX K Evo θα αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Έρχεται η Ferrari FΧX K Evoluzione

2.560 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Πριν από περίπου ένα μήνα μία Ferrari FΧX K Evoluzione είχε πιαστεί στα πράσα να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα της Monza. Πλέον όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή το μοντέλο να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του.

Η Ferrari FΧX K Evo θα αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό μέσα στο Σαββατοκύριακο όταν και θα λάβει χώρα η εκδήλωση Ferrari Mondiali, στην οποία πριν από τρία χρόνια είχε εμφανιστεί επίσημα και η FXX K.
 
Σύμφωνα με τις φήμες το μοντέλο είναι πιθανό να είναι ισχυρότερο από την υβριδική  FXX K, η οποία συνδυάζει ένα V12 κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ τα οποία προσφέρουν στο σύνολο τους 1.050 ίππους και 900 Nm ροπής, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.
Από κει και πέρα η FΧX K Evo αναμένεται να έχει πλήθος νέων αεροδυναμικών στοιχείων, όπως ένα επιβλητικό μπροστινό διαχύτη και πολύ μυώδη φτερά αλλά την παράσταση θα κλέψει το πίσω μέρος της FXX K Evoluzione. Eκεί, οι μικρές αεροτομές της FXX K έχουν δώσει την θέση τους σε μια τεράστια μοναδική αεροτομή που καλύπτει όλο το πίσω μέρος.
 
Σε ότι αφορά την τιμολόγηση του μοντέλου δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής κάποιες πληροφορίες ωστόσο αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία αν σκεφτεί κανείς πως οι μονάδες που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη πωληθεί.

Toyota
Citroen