Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το Infiniti Q Inspiration concept.

Νέα γενιά ηλεκτρικών από Nissan & Infiniti

1.629 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2018)

Τα βλέμματα των ανθρώπων που θα επισκεφθούν το Διεθνές Auto Show στη Νότιο Αμερική θέλουν να «τραβήξουν» οι Nissan και Infiniti, σκοπεύοντας να το πράξουν μέσω της νέας γενιάς των ηλεκτρικών τους αυτοκινήτων.

Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, με τις δύο φίρμες να προετοιμάζουν το ντεμπούτο των νέων πρωτότυπων μηδενικών ρύπων στην Έκθεση που θα ανοίξει τις πύλες της στο Ντιτρόιτ στις 12 Ιανουαρίου. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των «πράσινων» αυτοκινήτων, όμως βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως τα concept που θα αποκαλυφθούν θα είναι βασισμένα στο Infiniti Q Inspiration concept που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Εκτός από την Αμερική τα συγκεκριμένα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο. Μάλιστα η άφιξή τους είναι πιθανό να σηματοδοτήσει τον ερχομό νέων μπαταριών που θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης, έχοντας μικρότερο μέγεθος αλλά και λιγότερο βάρος από αυτές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην παραγωγή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Επικεφαλής Σχεδίου της Nissan, Alfonso Albaisa, είχε αναφέρει πως ο όμιλος Nissan έχει ένα πλεονέκτημα λόγω των σημερινών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και πλατφορμών που έχει στη διάθεσή του, ενώ σημείωσε πως τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν θα είναι μόνο κάποια από τα σχέδια που έχει στα πλάνα της η ιαπωνική φίρμα.

Autotriti.gr
Citroen