Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Βλέπετε το VW ID.3.

Έρχεται ηλεκτρικό 20.000 ευρώ από τη VW

2.433 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

Λίγη ώρα μετά από την επιβεβαίωση στην οποία προχώρησε η Volkswagen για την έναρξη των προπαραγγελιών της ειδικής έκδοσης του ID.3, ID.3st, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία σχετικά με το ηλεκτρικό μέλλον της μάρκας.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, γίνεται λόγος πως στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Σεπτέμβρη, η γερμανική φίρμα σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο.
 
Το εν λόγω μοντέλο θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας κάτω από το ID.3 που ανακοινώθηκε σήμερα και το κόστος απόκτησης θα κυμαίνεται κάτω από τις 20.000 ευρώ. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ηλεκτρικό Polo, καθώς το νέο μοντέλο θα είναι παρόμοιο σε μέγεθος με δημοφιλές μικρό της VW. Μάλιστα αναμένεται να ακολουθηθεί και η ίδια ονοματοδοσία όπως έγινε με το ID.3. Οι φήμες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα «βαφτιστεί» ID.1, ενώ το ID.2 όταν θα έρθει με τη σειρά του θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό SUV.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο διευθυντής πωλήσεων της VW, Jürgen Stackmann σε δηλώσεις του είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη του βασικού ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας και το ντεμπούτο αυτού στη Φρανκφούρτη υπό τη μορφή concept δίπλα στο νέο ID.3.

home pro
Autotriti.gr