Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο μέγεθος του VW Golf θα είναι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής μάρκας και θα έχει αυτονομία 500 χλμ.

Στο μέγεθος του VW Golf θα είναι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής μάρκας και θα έχει αυτονομία 500 χλμ.

Ηλεκτρικό VW με 500 χλμ. αυτονομία

3.016 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2016)

Στην προσεχή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού η VW θα παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αυτονομία 500 χλμ. με φόρτιση 15 λεπτών. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της VW Herbert Diess σε δηλώσεις του στο γερμανικό, εβδομαδιαίο περιοδικό WirtschaftWoche, καθώς είπε πως η γερμανική μάρκα θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση στο Παρίσι (ξεκινά 1η Οκτωβρίου) το πρώτο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του προέδρου της VW, το αυτοκίνητο, που αρχικά θα το δούμε ως πρωτότυπο και θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις πωλήσεις τέλη 2018 με αρχές του 2019, θα έχει το μέγεθος ενός Golf και τους χώρους ενός Passat
Από την άλλη ο CEO της μάρκας Matthias Muller δήλωσε πως "στόχος των μηχανικών μας είναι να φτιάξουν ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με αυτονομία 500 χλμ. με χρόνο φόρτισης μόλις 15 λεπτά".  Μάλιστα στόχος της μάρκας, είναι το αυτοκίνητο να μην ξεπερνά σε τιμή αυτήν ενός συμβατικού μοντέλου, αντίστοιχων επιδόσεων και διαστάσεων.
Όπως φαίνεται λοιπόν η VW βάζει πολύ ψηλά τον πήχη και θέλει να ηγηθεί στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Fia