Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε το Hyundai i30 N.

Έρχεται το 8άρι DCT στα Hyundai N (+vid)

2.397 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2020)

Στο παρελθόν είχε γίνει γνωστό πως η Hyundai θα εισήγαγε στα μοντέλα της ένα νέο αυτόματο DCT κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων το οποίο θα αφορούσε και την ισχυρή έκδοση Ν. Πλέον η φίρμα προχώρησε στη δημοσίευση ενός teaser βίντεο που υπενθυμίζει τον ερχομό του.


Το βίντεο αφορά το Veloster N, το οποίο δεν προσφέρεται στην ελληνική αγορά, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα αυτοκίνητα της κορεατικής μάρκας που διατίθεται στην ισχυρή έκδοση «Ν». Αν και το πολύαναμενόμενο κιβώτιο δεν εμφανίζεται, η μάρκα προφανώς και αναφέρεται σε αυτό αφού το συνοδεύει με το hashtag DCT (#DCT).
 
Φυσικά γνωρίζουμε πως το ίδιο πρόκειται να συμβεί και στα άλλα αυτοκίνητα της έκδοσης Ν, όπως για παράδειγμα το i30 N, αλλά και για τα πιο απλά μοντέλα της Hyundai. Άλλωστε για αυτό έχει φροντίσει να μας ενημερώσει με δηλώσεις του περίπου στα τέλη του 2019 το αφεντικό του τμήματος Ν, κ. Albert Biermann.
 
«To επόμενο έτος (σ.σ. 2020) θα προσφερθεί σε μοντέλο Ν. Στις αρχές του 2020 θα γίνει διαθέσιμο και στην κορεατική αγορά. Θα προσφερθεί και σε άλλα οχήματα, όχι μόνο στα Ν. Όταν όμως θα μπαίνει στα αυτοκίνητα Ν, θα μοιάζει σαν ένα τελείως διαφορετικό κιβώτιο από όταν βρίσκεται σε ένα SUV. Eίναι δική μας κατασκευή. Το φτιάξαμε για να μπορεί να εξοπλίσει πολλά αυτοκίνητα αλλά με τον τρόπο που το τοποθετούμε και το χρησιμοποιούμε σε ένα μοντέλο Ν θα είναι πολύ διαφορετικό από τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί σε ένα SUV ή σε ένα πετρελαιοκίνητο. Δεν θα πιστεύεις πως πρόκειται για το ίδιο κιβώτιο», είχε πει στις παρελθοντικές του δηλώσεις.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ωστόσο φαίνεται πως κάτι τέτοιο δε θα αργήσει να συμβεί.

Δείτε το βίντεο
 

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO