Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο MG2: Έρχεται το ηλεκτρικό supermini με τιμή γύρω στα 23.000 ευρώ

1.260 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2024)
Ανεξάρτητα σχέδια μαρτυρούν την εμφάνιση του MG2
2 Φωτογραφίες »

Ανεξάρτητα σχέδια μαρτυρούν την εμφάνιση του MG2

- MG2: Το μικρό ηλεκτρικό της MG αναμένεται το 2025
- Μοιάζει με MG3 και MG4 σε σχεδίαση, αλλά σε πιο compact διαστάσεις
- Δελεαστική τιμή περί τα 23.000 ευρώ, χωρίς επιδότηση

MG2: Το μικρό ηλεκτρικό της MG αναμένεται το 2025

Η MG αναμένεται να προσθέσει στο ρόστερ της, για την αγορά της Ευρώπης, ένα νέο μικρό ηλεκτρικό που θα ακούει στο όνομα MG2 και θα βρεθεί στη βάση της γκάμας των ηλεκτρικών της βρετανικής φίρμας κάτω από το μικρομεσαίο MG4. Το επίσημο ντεμπούτο του μικρού ηλεκτρικού, θα γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2025, με τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να δημιουργούν ήδη τις δικές τους εκδοχές του νέου ηλεκτρικού supermini της MG, της εταιρείας που έκανε «restart» μετά την εξαγορά της από την κινεζική SAIC Motors.

Μοιάζει με MG3 και MG4 σε σχεδίαση, αλλά σε πιο compact διαστάσεις

Ένας από τους πλέον έγκυρους «κατασκόπους» είναι και ο Avarvarii, ο οποίος δημιούργησε τη δική του εκδοχή του MG 2 αντλώντας εμφανώς έμπνευση από το υβριδικό μικρό MG3, αλλά και το ηλεκτροκίνητο μικρομεσαίο MG4. Σύμφωνα με τα σχέδια, το ηλεκτρικό μικρό hatchback διαθέτει κυρτή προς τα πίσω οροφή και εμπρόθιο προφυλακτήρα με κλειστή μάσκα και αεραγωγούς τοποθετημένους στα άκρα και χαμηλά στο κέντρο του για λόγους αεροδυναμικής, καθώς η ψύξη μέσω του αέρα δεν είναι πρωταρχικό μέλημα στα ηλεκτροκίνητα. Από εκεί και έπειτα, παρατηρούμε «κοφτερούς» προβολείς, χαρακτηριστικό των μοντέλων της MG, ενώ συνολικά το «παρών» δίνουν έντονες νευρώσεις και καμπύλες σε μια προσπάθεια για μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση, που στα ηλεκτρικά παίζει σημαντικό ρόλο καθώς βοηθά πολύ στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής αυτονομίας με μία φόρτιση.

Δελεαστική τιμή περί τα 23.000 ευρώ, χωρίς επιδότηση

Τέλος, σε ό,τι αφορά το κόστος απόκτησης του επερχόμενου MG2, αυτό υπολογίζετια περίπου στις 23.000 ευρώ, χωρίς οποιαδήποτε επιδότηση. Αλλωστε ο βασικός στόχος της MG σύμφωνα με τους ανθρώπους της είναι να προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις απέναντι στις άλλες μάρκες, και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τη δελεαστική τιμή του μελλοντικού ηλεκτρικού μικρού της MG, τότε σίγουρα θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO