Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχονται ηλεκτρικά που θα μετατρέπουν τον αέρα σε ηλεκτρισμό

2.079 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2021)

Τα ηλεκτρικά της Soventem θα εξοπλίζονται με ένα σύστημα που θα παίρνει το υδρογόνο από το μολυσμένο αέρα και θα το μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.

Μια νέα βρετανική εταιρεία με όνομα Soventem ελπίζει να ταράξει τη βιομηχανία των ηλεκτρικών οχημάτων, δημιουργώντας ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, με μη συμβατικό σχεδιασμό και εστιάζοντας στα αυτοματοποιημένα συστήματα τεχνολογίας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Έρχονται το 2024
Η νεοσύστατη εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο στοχεύει να λανσάρει τα ηλεκτρικά της οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2024, καθιστώντας τα διαθέσιμα για άμεση αγορά. Θα αναπτυχθούν σε μια νέα εγκατάσταση στο τεχνολογικό πάρκο MIRA του Warwickshire μέσω συνεργασιών με την Ισραηλινή εταιρεία ηλεκτρικών REE και την αμερικάνικη Clearmotion που ειδικεύεται σε συστήματα ανάρτησης.

Μεγάλη αυτονομία - Φορτίζουν γρήγορα
Η Soventem ισχυρίζεται ότι τα αυτοκίνητά της θα έχουν αυτονομία 482 χιλιομέτρων και θα μπορούν να φορτιστούν μέχρι το 100% σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Η κατασκευή τους θα γίνεται σε γραμμές παραγωγής τις οποίες θα μπορούν να επισκεφτούν οι πελάτες και να θέσουν τις ερωτήσεις του. Κάθε μοντέλο θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας 3D printed μέρη μέσω από μια πολύ συγκεκριμένη παραγωγική διαδικασία με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά για το περιβάλλον.

Θα ενημερώνει τους φίλους σου οτι είσαι κοντά
Τα μοντέλα της Soventem θα εξοπλίζονται με προηγμένα συστήματα τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος Lucy, το οποίο έχει σχεδιαστεί από την φίρμα. Η τεχνολογία αυτή θα μπορεί να ανιχνεύει τους φίλους του οδηγού που βρίσκονται σε κοντινές τοποθεσίες και θα τους ενημερώνει για τη παρουσία του.

Τι χρειάζονται οι φορτιστές εάν μπορείς να μετατρέπεις τον αέρα σε ενέργεια;
Η εταιρεία ελπίζει επίσης να λανσάρει ένα νέο σύστημα «τριπλής ισχύος» το 2029. Το σύστημα αυτό θα μπορεί να εξάγει υδρογόνο από μολυσμένο αέρα και να το επιτρέψει σε ηλεκτρική ενέργεια. Τα αυτοκίνητα της εταιρείας θα χρειάζονται φορτιστές, όπως όλα τα άλλα ηλεκτρικά για να φορτίζουν γρήγορα, ωστόσο οι Βρετανοί πιστεύουν πως με το σύστημα αυτό, θα μειωθεί η εξάρτησή τους από αυτούς. 
 
Ορίστε η λύση για τα ηλεκτρικά!
Τα ηλεκτρικά της Soventem θα εξοπλίζονται με ένα σύστημα που θα παίρνει το υδρογόνο από το μολυσμένο αέρα και θα το μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.
Λέτε να είναι αυτή η νέα εποχή στα αυτοκίνητα;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS