Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Genesis G70 Shooting Brake που θα προσφερθεί στην Ευρώπη.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Genesis G70 Shooting Brake που θα προσφερθεί στην Ευρώπη.

Έρχονται νέα Hyundai, Kia και Genesis ειδικά για την Ευρώπη

2.604 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Οι Hyundai, Kia και Genesis θέλουν να επεκταθούν ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και στο πλαίσιο αυτό οι τρεις εταιρείες εξετάζουν την κατασκευή μοντέλων ειδικά ανεπτυγμένων για τους πολίτες της «γηραιάς ηπείρου».

Κινούνται ευρωπαϊκά οι Hyundai, Kia και Genesis

Στην τελευταία του γενιά το Kia Sportage συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό με ένα μοντέλο που αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες των ευρωπαίων πελατών της μάρκας. Ωστόσο όπως φαίνεται αυτό ήταν μόνο η αρχή για τον Νοτιοκορεατικό Όμιλο της Hyundai , όπου υπάγονται ακόμα η Kia και Genesis, καθώς και οι τρεις μάρκες εξετάζουν την κατασκευή αυτοκινήτων που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης

«Είμαστε τόσο επιτυχημένοι στην ευρωπαϊκή μας λειτουργία που μας δόθηκαν περισσότερα όπλα για να εξελιχθούμε μόνοι μας», είπε πρόσφατα σε βρετανικά μέσα ο Tyrone Johnson, επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης για τις τρεις μάρκες στην Ευρώπη. Μέσω αυτής της δήλωσης επιβεβαιώνεται εν μέρει η πρόθεση των Hyundai, Kia και  Genesis για τη δημιουργία νέων μοντέλων που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων.

Θα αυξηθούν οι δοκιμές στο Nurburgring

Ως μέρος της νέας στρατηγικής της Hyundai-Kia, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει σχέδια να διπλασιάσει το μέγεθος του χώρου δοκιμών της στο Nurburgring. Μία από τις πιο απαιτητικές πίστες στον κόσμο χρησιμοποιείται για δοκιμές αντοχής. Η κύρια μονάδα δοκιμών της Hyundai, ωστόσο, βρίσκεται στο Dudenhofen στη Γερμανία, όπου ο κατασκευαστής διαθέτει μια πρώην πίστα δοκιμών της Opel.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN