Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Περισσότερα SVX μοντέλα θα κατασκευάσει μελλοντικά η Jaguar Land Rover.

Έρχονται νέα SVX μοντέλα από την JLR

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Περισσότερα SVX μοντέλα θα κατασκευάσει μελλοντικά η Jaguar Land Rover, προσφέροντας έτσι επιπλέον επιλογές στους λάτρεις των off-road οχημάτων αλλά και διαδρομών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της μάρκας Gerry McGovern, μετά την κυκλοφορία του Discovery SVX τον περασμένο μήνα γίνονται σκέψεις να μπουν μελλοντικά στην παραγωγή εκδόσεις SVX τόσο του νέου Discovery  όσο και του νέου Defender.
 
Επιπλέον ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum είπε ότι μία έκδοση SVX θα μπορούσε να είναι εφικτή και για ένα μοντέλο της Jaguar, φωτογραφίζοντας πως ένα από αυτά θα μπορεί να είναι η νέα E-Pace.
Επιστρέφοντας στις δηλώσεις του Gerry McGovern ο επικεφαλής σχεδιασμού της Land Rover ανέφερε επιπλέον πως ένα Discovery SVX θα μπορεί να καλύψει το κενό στην γκάμα της εταιρείας, πριν εμφανιστεί το νέο Defender, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα που πρέπει να έχουν τα υλικά κατασκευής.
 
«Τα υλικά κατασκευής πρέπει να είναι πάντα ποιοτικά αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να είναι ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου, κάτι το οποίο πιστεύω πως γίνεται», κατέληξε ο Gerry McGovern.              

Mercedes
Fia