Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Έρχονται τρία νέα πρωτότυπα από την Audi

1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2021)

Τρία νέα πρωτότυπα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Audi μέσα στους επόμενους 12 μήνες και η γερμανική μάρκα προχώρησε στη δημοσίευση των ισάριθμων πρώτων teaser!

Το βραχυπρόθεσμο πλάνο της Audi περιλαμβάνει την παρουσίαση τριών νέων πρωτότυπων, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στους επόμενους 12 μήνες και σήμερα τα τρία αυτά οχήματα πραγματοποίησαν την πρώτη τους άτυπη εμφάνιση, μέσω των πρώτων teaser εικόνων.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Οι εικόνες που βλέπετε και ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον αντιπρόεδρο της Audi, Henrik Wenders και τον επικεφαλής σχεδιαστή της Audi, Mark Lichte, δημοσιεύτηκαν στους επίσημους λογαριασμούς των δύο ανδρών στο LinkedIn. Τα τρία μοντέλα φέρουν τις ονομασίες Sky Sphere, Grand Sphere και Urban Sphere, με το τρίο να θεωρείται μέρος του Project Artemis της Audi, το οποίο πρόκειται να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει το 2024.
 
Το πρώτο concept είναι το Sky Sphere. Αυτό που φαίνεται είναι πως μιλάμε για ένα κομψό δίθυρο αυτοκίνητο με μεγάλους τροχούς, μακρύ καπό και μια γραμμή οροφής. Στη συνέχεια το Grand Sphere φαίνεται ως ένα μεγάλο σεντάν, ενώ το Urban Sphere έχει το σχήμα ενός μεγάλου SUV.
 
Περισσότερες πληροφορίες για κάποιο από τα τρία αυτοκίνητα ή για όλα είναι πιθανό να υπάρξουν τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε δείτε το σχετικό βίντεο.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

HUYNDAI
skoda