Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Στις εικόνες βλέπετε σχέδια που προέρχονται από ανεξάρτητο σχεδιαστή και όχι από την εταιρεία.

Ετοιμάζει κάμπριο Sian FKP 37 η Lamborghini

1.974 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που η Lamborghini παρουσίασε τη Sian FKP 37 και όπως όλα δείχνουν η εταιρεία έχει ξεκινήσει μία ανοιχτή παραλλαγή του supercar η οποία μάλιστα έχει ήδη ξεπουλήσει.


Πέρυσι η ιταλική μάρκα έκανε την αποκάλυψη της Sian FKP 37. Το υβριδικό supercar της Lamborghini, είναι το πιο ισχυρό street-legal μοντέλο της εταιρείας και θεωρείται ως ένας από τους επερχόμενους αντιπάλους των Ferrari LaFerrari, Porsche 918 και McLaren P1.
 
Σήμερα νέα δημοσιεύματα έρχονται και υπό τη μορφή φημολογίας αναφέρουν πως η Lamborghini Sian FKP 37 θα συνδυάζεται με μια ανοιχτή παραλλαγή που κατά πάσα πιθανότητα, θα φέρει είτε την ονομασία Roadster είτε τη Spyder. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα διαθέτει αναδιπλούμενη μαλακή οροφή, με τα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως περισσότερες πληροφορίες θα κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα.
 
Αυτό όμως που υποστηρίζουν είναι πως η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζει το μοντέλο, το οποίο με τη σειρά του έχει ξεπουλήσει. Ωστόσο δε γίνεται καμία αναφορά στον αριθμό των μονάδων που προτίθεται να κατασκευάσει η ιταλική φίρμα. Όσον αφορά την κουπέ έκδοση, θυμίζουμε πως η Lamborghini κατασκεύασε μόλις 63 μονάδες.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα μιλάμε για ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο κάτι που το μαρτυρούν οι αριθμοί του παρουσιασμένου κουπέ μοντέλου, με 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 2,8 δευτερόλεπτά και τελική ταχύτητα 350 χλμ./ώρα. Η ισχύς και στην κάμπριο έκδοση θα προέρχεται από ένα ατμοσφαιρικό V12 6,5 λίτρων κινητήρα και σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα 48 βολτ που θα είναι ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων θα ανεβάζει τη συνολική ισχύ στα 819 άλογα.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η Lamborghini Sian FKP 37 ξεκίνησε με κόστος άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ως εκ τούτου αναμένουμε πως το Roadster / Spyder θα είναι ακόμη πιο ακριβό.

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI