Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βλέπετε το Citroen Ami.

Βλέπετε το Citroen Ami.

Ετοιμάζει το δικό της «Ami» η Fiat

2.669 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2022)

Σκέψεις για να λανσάρει το δικό της Citroen Ami κάνει η Fiat. Δείτε ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Γίνονται της μόδας τα τετράκυκλα;

Το Citroen Ami χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που διαθέτει αλλά και στις μικροσκοπικές διαστάσεις του είναι ένα από τα οχήματα που έχουν κλέψει την παράσταση. Το ίδιο ισχύει και για το Opel Rocks-e που ακολούθησε στην ίδια ακριβώς λογική. Όπως λοιπόν αναφέρουν μέσα του εξωτερικού είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να υπάρξει και ακόμα ένα ανάλογο μοντέλο, προερχόμενο από την Fiat.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παρουσιάστηκε σε αντιπροσώπους το μοντέλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Automotive News Europe, η Fiat θα μπορούσε να λανσάρει το επόμενο έτος μια πολυτελή έκδοση ενός αντίστοιχου Citroen Ami, έχοντας φυσικά το λογότυπο της Fiat. Μάλιστα το ευρωπαϊκό Μέσο επικαλείται πηγές από αντιπροσώπους της ιταλικής φίρμας που υπογράμμισαν πως το λιλιπούτειο τετράτροχο της Fiat θα αναβιώσει το όνομα Topolino και θα μπορούσε επίσης να πωληθεί και με μαλακή ανοιγόμενη οροφή. Όπως υποστηρίζεται μία έκδοση του εν λόγω μοντέλου παρουσιάστηκε σε επιλεγμένους Ιταλούς αντιπροσώπους και ένας από αυτούς είπε πως το αυτοκίνητο της Fiat ήταν πιο εκλεπτυσμένο από το Ami.

Topolino το παρατσούκλι του πρώτου 500

Αξίζει να σημειωθεί πως η ονομασία Topolino, σημαίνει στα Ιταλικά Μίκυ Μάους και ήταν το παρατσούκλι που δόθηκε στη χώρα στο αρχικό Fiat 500 που κυκλοφόρησε το 1936.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr