ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το off-road Pick-Up ονομάζεται Boot Zero.

Ετοιμάζει υδρογονοκίνητο Pick-Up η Glickenhaus

1.837 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2021)

Το πρωτότυπο ενός νέου υδρογονοκίνητου off-road Pick-up αποκάλυψε η εταιρεία Glickenhaus που όπως φαίνεται ακολουθεί και αυτή με τη σειρά της το δρόμο προς τους μηδενικούς ρύπους.


Το νέο concept που ετοίμασε η εταιρεία η οποία ιδρύθηκε και διοικείται από τον James Glickenhaus, έχει λάβει την ονομασία Boot Zero. Η μάρκα μέσω του επίσημου λογαριασμού του ιδιοκτήτη της δημοσίευσε κάποιες  teaser εικόνες, παρουσιάζοντας τόσο τη δίθυρη έκδοση του μοντέλου (μονοκάμπινη), όπως και την τετράθυρη (διπλοκάμπινη).
 
Περισσότερες πληροφορίες δε δόθηκαν από την εταιρεία, ωστόσο αυτό που κατέστη σαφές είναι πως το Boot Zero θα κινείται μέσω ενός υδρογονοκίνητου συστήματος με αποτέλεσμα τις μηδενικές εκπομπές ρύπων. Παράλληλα στις αναρτήσεις του ο James Glickenhaus υποστηρίζει πως η αυτονομία θα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ ο ανεφοδιασμός θα γίνεται μέσα σε πέντε λεπτά, κερδίζοντας έτσι πολύ χρόνο σε σχέση με τα ηλεκτρικά οχήματα που μέχρι τώρα απαιτούν πολύ περισσότερη ώρα για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
 
Δεν είναι σαφές τι σκοπεύει να κάνει η Glickenhaus με το πρωτότυπο αυτό, αλλά βλέποντας το σπορ χαρακτήρα που έχει δεν αποκλείεται μεταξύ άλλων να σκέφτεται και τη συμμετοχή του στο αγώνισμα Baja 1.000. Επί τους παρόντος ο James Glickenhaus κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιστρέψει με νέες πληροφορίες, τακτική την οποία έχει ακολουθήσει η μάρκα και σε άλλα έργα της.  

Mercedes
moto