Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έτοιμο για το ντεμπούτο του το τελευταίο Pagani Zonda Arrivederci

 Σχολιάστε 
1.831 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2024)
Έτοιμο για το ντεμπούτο του το τελευταίο Pagani Zonda Arrivederci
2 Φωτογραφίες »

- Το τελευταίο Pagani Zonda παρουσιάζεται επίσημα.
- Οι πρώτες εικόνες έχουν κυκλοφορήσει.
-Ειδικά προσαρμοσμένο το εξωτερικό και το εσωτερικό.
- Ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ 7,3 λίτρων για 760 άλογα.

Το τελευταίο Pagani Zonda παρουσιάζεται επίσημα

Το τελευταίο Pagani Zonda που κατασκευάστηκε αναμένεται να κάνει επίσημα το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι. Το εν λόγω Zonda είναι γνωστό ως Arrivederci και φέρει στο σασί του τον αριθμό παραγωγής 140, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο πως πρόκειται για το τελευταίο Zonda που συναρμολογήθηκε ποτέ. Ιδιοκτήτης του μοντέλου είναι ο Αμερικανός επιχειρηματίας και συλλέκτης αυτοκινήτων Kris Singh, ο οποίος παρέλαβε πέρυσι το μοναδικό αυτοκίνητο, αλλά το έκλεισε σε γκαράζ με αποτέλεσμα να μην έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια στο κοινό.

Οι πρώτες εικόνες έχουν κυκλοφορήσει

Παρόλο που βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας του Pagani Zonda Arrivederci, εντούτοις γνωρίζουμε την εξωτερική του εμφάνιση από επίσημε εικόνες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος. Μεγάλο μέρος του αμαξώματος του Zonda Arrivederci είναι φινιρισμένο σε μια ειδική μορφή από ανθρακονήματα με ασημί φινίρισμα που φαίνεται εντυπωσιακό. Συνδυάζονται με ανθρακονήματα σε σκούρο μπλε χρώμα, που μεταξύ άλλων φτάνουν και στην αεροτομή. Μιλώντας για αυτή θα πρέπει να σημειωθεί πως η σχεδίασή της είναι εμπνευσμένη από αυτή του μοναδικού Zonda JC.

Ειδικά προσαρμοσμένο και το εσωτερικό

Στο διθέσιο εσωτερικό, το Zonda Arrivederci είναι ειδικά προσαρμοσμένο και περιλαμβάνει άφθονα ανθρακονήματα, κόκκινο δέρμα και ξύλινες «πινελιές» στο τιμόνι.

Ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ 7,3 λίτρων για 760 άλογα

Λίγες λεπτομέρειες είναι γνωστές για το σύστημα μετάδοσης κίνησης του αυτοκινήτου, αλλά πιστεύεται ότι μοιράζεται τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα βενζίνης των 7,3 λίτρων που βρίσκουμε και σε άλλα μοντέλα Zonda 760. Αυτό σημαίνει ότι αποδίδει 760 ίππους και 780 Nm ροπής, ενώ πιθανότατα συνδυάζεται με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. 

SEAT AUTHENTIC
Autotriti.gr