Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Eυρωεκλογές: Χωρίς διόδια δικαστικοί και έφοροι - 25% έκπτωση τα ΚΤΕΛ

 Σχολιάστε 
1.798 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2024)
Eυρωεκλογές: Χωρίς διόδια δικαστικοί και έφοροι - 25% έκπτωση τα ΚΤΕΛ

- «Ανοίγουν» τα διόδια για τις Eυρωεκλογές αλλά όχι για όλους.
- Δωρεάν διόδια μόνο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους εφόρους.
- Από την Παρασκευή 7/5 έως τη Δευτέρα 10/5 στις 22:00 η δωρεάν διέλευση.
- Εξαίρεση η Αττική Οδός!
- Έκπτωση 25% από τα ΚΤΕΛ για όλους.

«Ανοίγουν» τα διόδια για τις Eυρωεκλογές αλλά όχι για όλους.

Δωρεάν θα γίνεται η διέλευση από τα διόδια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, για τις Eυρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Υπουργείο Μεταφορών. Παράλληλα, έκπτωση 25% ανακοίνωσαν τα ΚΤΕΛ για ψηφοφόρους, δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους που θα χρειαστεί να αλλάξουν νομό.

Δωρεάν διόδια μόνο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους εφόρους

Χωρίς καταβολή κομίστρου θα γίνεται η διέλευση από όλους τους Σταθμούς Διοδίων της χώρας, για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων, που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους με τη χρήση επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, έπειτα από εντολή που δόθηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Από την Παρασκευή 7/5 έως τη Δευτέρα 10/5 στις 22:00 η δωρεάν διέλευση

Ειδικότερα, η δωρεάν διέλευση θα ισχύει από  την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 ώρα 00:01 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 22:00. Η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού τους και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους. Σημειώνεται ότι από την παύση είσπραξης των διοδίων εξαιρείται η «Αττική Οδός».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με καταγραφή των διελεύσεων και σημείωση της απόφασης διορισμού, ενώ το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης.

Έκπτωση 25% από τα ΚΤΕΛ για όλους

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ενόψει των Ευρωεκλογών τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ θα χορηγήσουν έκπτωση 25% επί των τιμών του κανονικού εισιτηρίου για τη μετακίνηση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, των εφόρων και των ψηφοφόρων. Η έκπτωση αφορά μόνο στις διανομαρχιακές μετακινήσεις κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 7 έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024.

Hyundai
Ford