Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έμπνευση για τα σχέδια αυτά αποτέλεσε το πρωτότυπο Mission E.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έμπνευση για τα σχέδια αυτά αποτέλεσε το πρωτότυπο Mission E.

Φανταστική Porsche 918 S

2.593 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2017)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής από τη Ρωσία, Aksyonov Nikita, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή της Porsche 918 έφτασε στο τέλος της, θέλησε να μας δείξει μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες πώς φαντάζεται μια facelift εκδοχή του υβριδικού supercar των Γερμανών.

Το μέσο αυτοκίνητο έχει ένα κύκλο ζωής περίπου 7-8 ετών, αλλά ένα hypercar απέχει πολύ από το μέσο όρο. Αυτά τα high-end αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και παράγονται μόνο μερικές εκατοντάδες. Εν προκειμένω, η Porsche 918 Spyder έκανε το επίσημο ντεμπούτο της το Σεπτέμβριο του 2013 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και τον Ιούνιο του 2015 μετά από 21 μήνες παραγωγής, το 918ο και τελευταίο υβριδικό hypercar ολοκλήρωσε τη συναρμολόγησή του. Και δεν πρόκειται να παραχθεί άλλο.

Όταν λανσαρίστηκε η 918 έκανε νέο ρεκόρ στο Nurburgring «γράφοντας»χρόνο 6:57.

Όταν λανσαρίστηκε η 918 έκανε νέο ρεκόρ στο Nurburgring «γράφοντας»χρόνο 6:57.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παρ `όλα αυτά, ο Aksyonov Nikita από την Αγία Πετρούπολη αποφάσισε να φανταστεί το αδύνατο: μία Porsche 918 S που θα αποτελούσε την έκδοση facelift για το μέχρι πριν λίγο καιρό πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nürburgring (6:57). Το εκπληκτικό πρωτότυπο Mission Ε ήταν η πηγή έμπνευσής του, ειδικά στο πίσω μέρος με τα υπέροχα συνεχή φώτα που ταιριάζουν στην υποθετική μηχανή αρκετά ωραία. Επίσης, στο πίσω μέρος του hypercar, ο προφυλακτήρας έχει αναμορφωθεί και τώρα περιέχει ένα ζεύγος αεραγωγών που τοποθετούνται στα άκρα του.Όσον αφορά την εμπρόσθια όψη, έχουν χρησιμοποιηθεί οι προβολείς LED του Mission E ενώ το καπό έχει λάβει ένα κεντρικό πτερύγιο. Κάποιες ήπιες αλλαγές στον προφυλακτήρα μπορούν επίσης να παρατηρηθούν, μαζί με τους επιπλέον πλευρικούς αεραγωγούς. Συνολικά, πιστεύουμε ότι οι αλλαγές στο πίσω μέρος έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτές στο εμπρός μέρος.
 
Η Porsche έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει διάδοχος για την 918 Spyder, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Ο επικεφαλής της εταιρείας, Oliver Blume, αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι ειδικά μοντέλα όπως η 918 Spyder βγαίνουν, συνήθως, μία φορά κάθε 10 χρόνια και αφού η παραγωγή ξεκίνησε το 2015, αυτό σημαίνει ότι θα αντικατασταθεί το 2025, περίπου. Η ανάπτυξη δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, επομένως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να δούμε τουλάχιστον ένα πρωτότυπο ή κάτι παρόμοιο που θα μπορούσε να αποτελέσει μια πρώτη ιδέα για την τελική μορφή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
OPEL