Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To UrbanRebel concept.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To UrbanRebel concept.

Φέρνει δύο νέα ηλεκτρικά η CUPRA

2.042 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2022)

H CUPRA ανακοίνωσε πως σύντομα θα λανσάρει τις εκδόσεις παραγωγής των Tavascan και UrbanRebel και πως σχεδιάζει να διπλασιάσεις τις πωλήσεις της σε σχέση με το 2021.

Δύο ακόμη ηλεκτρικά μοντέλα φέρνει η CUPRA

Η CUPRA γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια ζωής της σαν ανεξάρτητη φίρμα και με αυτή την αφορμή, ανακοίνωσε τα νέα της πλάνα με όνομα «CUPRA x 2».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχονται τα Tavascan και UrbanRebel

H εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει δύο νέα μοντέλα με στόχο να διπλασιάσει τις πωλήσεις της μέχρι τα τέλη του 2022 και να αναπτύξει περαιτέρω το παγκόσμιο δίκτυό της. Το πρώτο μοντέλο που θα φτάσει στις αντιπροσωπείες θα είναι το αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA Tavascan το 2024, ενώ το 2025 θα καταφτάσει η έκδοση παραγωγής του UrbanRebel. Και τα δύο μοντέλα θα βασίζονται σε μια διαφορετική έκδοση της MEB πλατφόρμα του VW Group, με το Tavascan να λέγεται πως θα σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το VW ID.4 και το UrbanRebel με το επερχόμενο ID.2. Αυτά τα δύο νέα μοντέλα θα τοποθετηθούν δίπλα στo ηλεκτρικό Born και τα σκληροπυρηνικά Leon, Ateca και Formentor.

Αύξησε τις πωλήσεις της 189% η CUPRA το 2021

H CUPRA πούλησε 79.300 αυτοκίνητα το 2021, σημειώνοντας αύξηση κατά 189% σε σχέση με το 2020. Η CUPRA θέλει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της μέσα στο 2022 και ο CEO της φίρμας δεν δίστασε να δηλώσει: «Τέσσερα χρόνια αργότερα, πολλοί μας αμφισβητούσαν αλλά εμείς δεν πάψαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Το 2022, θα αποδείξουμε ξανά ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον ρυθμό μας».

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
OPEL