Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

¶χρηστα έβγαλαν τα αυτοκίνητά τους, δύο οδηγοί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο.

Tόσο το γερμανικό, όσο και το ιταλικό μοντέλο έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

το συγκεκριμένο ατύχημα έλαβε χώρα σε μία κυκλική διασταύρωση στην πόλη Tinsley του Sheffield, στο Νότιο Yorkshire.

Οι δύο οδηγοί αμέσως μετά το ατύχημα εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους.

Ferrari 458 και Porsche 718 για λύπηση

2.541 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Aχρηστα έβγαλαν τα αυτοκίνητά τους, δύο οδηγοί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο, τα οποία αποτελούν το όνειρο πολλών ανθρώπων, με τον ένα να οδηγά μία Porsche 718 Cayman και τον άλλον μία Ferrari 458.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που έρχονται από το σημείο του ατυχήματος, τόσο το γερμανικό, όσο και το ιταλικό μοντέλο έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές και σίγουρα το συνολικό κόστος αποκατάστασης θα φτάσει τις αρκετές χιλιάδες ευρώ.
 
Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το συγκεκριμένο ατύχημα έλαβε χώρα σε μία κυκλική διασταύρωση στην πόλη Tinsley του Sheffield, στο Νότιο Yorkshire πριν από δύο εβδομάδες, με τους δύο οδηγούς αμέσως μετά το ατύχημα να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους.
Ωστόσο λίγο αργότερα ο οδηγός της Porsche, ένας 26χρονος άντρας επέστρεψε στο σημείο, φέροντας μικροτραυματισμούς, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τον οδηγό της Ferrari ο οποίος παραμένει άφαντος, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν ζητήσει και τη συνδρομή του κόσμου για να μαζέψουν περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να εντοπιστεί.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως όποιος και να ευθύνεται για το τρακάρισμα, το γεγονός πως τα δύο εντυπωσιακά αυτοκίνητα βγήκαν άχρηστα, δεν αλλάζει.

Mercedes
VW