Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Ferrari 488 Challenge θα βρίσκεται στο Autosport International.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έγινε η πρώτη Ferrari που επισημοποιεί την παρουσία της στην εκδήλωση.

Ferrari 488 Challenge για τα 70 χρόνια

1.862 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Ευχάριστα νέα επιφυλάσσει η Ferrari για τους φίλους της, ενόψει του μεγαλύτερου show μηχανοκίνητων αγωνισμάτων της Ευρώπης, Autosport International, που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του χρόνου.

Με το 2017 να σηματοδοτεί την 70η επέτειο της Ferrari, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει σπουδαία πράγματα, κάποια από τα οποία θα παρουσιάσει στο Μπέρμιγχαμ στο Autosport International, συμπεριλαμβανομένης της Ferrari 488 Challenge.
 
Το συγκεκριμένο μοντέλο έγινε η πρώτη Ferrari που επισημοποιεί την παρουσία της στην εκδήλωση, αποτελώντας ένα μέρος του αποκλειστικού αγωνιστικού προγράμματος της αυτοκινητοβιομηχανίας για τους πελάτες της, με την ονομασία Corse Clienti.
Μέσω αυτού του αγωνιστικού προγράμματος δίνεται η δυνατότητα στον ιδιοκτήτη μιας Ferrari 488 GTB να αισθάνεται ότι οδηγεί μια Ferrari Challenge στο Le Mans, ενώ μέσω του εξελικτικού προγράμματος XX θα έχει την αίσθηση οδήγησης ενός μονοθέσιου Ferrari της Fomula 1.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες που θα γνωστοποιούν ποια άλλα αυτοκίνητα θα κάνουν την εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που είναι προγραμματισμένη από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου του 2018.   

Toyota
PEUGEOT