Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari: Ειδικό λογότυπο για τα 75 της χρόνια

Ferrari: Ειδικό λογότυπο για τα 75 της χρόνια

1.887 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2021)

Η Ferrari αποκάλυψε το ειδικό της λογότυπο για τα 75 χρόνια από την στιγμή που ο Enzo άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο της φίρμας το 1947.

Το νέο λογότυπο της φίρμας για τα 75 χρόνια ζωής της

Η Ferrari συμπληρώνει 75 χρόνια ζωής το 2022 και για αυτό αποφάσισε να σχεδιάσει ένα νέο λογότυπο για να φτιάξει ένα πολύ όμορφο video, δίνοντας έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tι περιλαμβάνει το νέο λογότυπο

Το λογότυπο δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 75 χρόνια που έχουν περάσει από την στιγμή που ο Enzo Ferrari άνοιξε ένα μικρό εργοστάσιο στο Maranello το 1947. Το λογότυπο περιλαμβάνει το νούμερο 75 μαζί με διάσημο «αλογάκι» και τα νούμερα «1974-2022». Επίσης, ο John Elkann, πρόεδρος της Ferrari, μέσω του video, έδειξε ένα γλυπτό-παζλ με το έμβλημα της φίρμας που συμπληρώθηκε από τους εργαζόμενους. 

Enzo Ferrari: «Πάνω απ όλα, η Ferrari είναι φτιαγμένη από ανθρώπους»

Ο John Elkann δήλωσε: «Για αυτήν την ξεχωριστή χρονιά δημιουργήσαμε ένα ιδιαίτερο λογότυπο: ένα γλυπτό που αποτελείται από χιλιάδες κομμάτια σφυρηλατημένα εδώ στο εργοστάσιό μας και τοποθετημένα ένα προς ένα από τους συναδέλφους μου στη Ferrari. Είναι ένα σύμβολο του πνεύματος της Ferrari που υπάρχει τόσο εδώ στο Maranello όσο και σε όλη την οικογένειά μας σε όλο τον κόσμο. Αντικατοπτρίζει την ουσία αυτού που είμαστε, τα τελευταία 75 χρόνια μας και το μέλλον μας. Είναι ένα σύμβολο μιας εταιρείας που, όπως είπε κάποτε ο Enzo Ferrari ‘Πάνω απ όλα, είναι φτιαγμένη από ανθρώπους’».  Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA VANS IAA