Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H δημιουργία του οίκοι RM Design, Ferrari J50 Coupe.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H δημιουργία του οίκοι RM Design, Ferrari J50 Coupe.

Ferrari J50 coupe!

4.295 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Μια ψηφιακή δημιουργία Ολλανδού σχεδιαστή, ο οποίος προσέθεσε μια οροφή στην πανέμορφη Ferrari J50 που παρουσιάστηκε επίσημα πριν λίγες ημέρες.

Δεν έχει περάσει ούτε… εβδομάδα από την επίσημη παρουσίαση της Ferrari J50, του ειδικού μοντέλου της εταιρείας για να γιορτάσει τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Ιαπωνία. Και όμως, ήδη το μοντέλο είδε την πρώτη του, εικονική τροποποίηση, από τον Ολλανδό ανεξάρτητο σχεδιαστή Remco Meulendijk της RM Design.

H δημιουργία του οίκοι RM Design, Ferrari J50 Coupe.

H δημιουργία του οίκοι RM Design, Ferrari J50 Coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O Ολλανδός οραματίστηκε το επετειακό μοντέλο της Ferrari σε μορφή coupe, αντί roadster και χρησιμοποίησε το Photoshop για να δημιουργήσει τις εικόνες που βλέπετε. Το σχέδιο είναι πραγματικά πανέμορφο, όπως βέβαια είναι και η ίδια η J50…
Υπάρχει άραγε πιθανότητα μια τέτοια ιδέα να γίνει πραγματικότητα; Η απάντηση μάλλον είναι…από αβέβαιη μέχρι αρνητική. Η Ferrari έχει ανακοινώσει ότι μόλις 10 κομμάτια J50 θα πουληθούν και δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τίποτα για κάποια έκδοση coupe με σταθερή οροφή. Βέβαια, ένα τέτοιο μοντέλο θα ήταν πιο exclusive ακόμη και από την 488 GTB, με του 490 ίππους της J50.

Φυσικά, οι απαντήσεις θα δοθούν μόνο από τον χρόνο. Ωστόσο, αυτό που μάλλον θεωρείται σίγουρο είναι ότι σχεδιαστικές γραμμές όπως αυτή της J50, θα έχουν πιο έντονη παρουσία στο μέλλον της Ferrari, αφού η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι το J50 «κηρύσσει μια ριζικά φουτουριστική, σχεδιαστική γλώσσα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστική προσωπικότητα που ταιριάζει στα γούστα των πελατών που ψάχνουν το απόλυτο στην καινοτόμα αισθητική». Ίδωμεν! 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen