Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari Purosangue: Μπαίνει στην παραγωγή το 2022

Ferrari Purosangue: Μπαίνει στην παραγωγή το 2022

3.184 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2022)

Το SUV της Ferrari θα μπει σε παραγωγή μέσα στο 2022 και οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν το 2023, όπως αποκάλυψε η επίσημα η ιταλική εταιρεία.

Στην παραγωγή η Purosangue το 2022, οι παραδόσεις ξεκινούν το 2023

Η Ferrari είναι από τις λίγες εταιρείες που δεν έχουν ακόμη κάποιο SUV στην γκάμα τους, αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει το 2022, όταν θα παρουσιαστεί επίσημα η Purosangue, Η διάσημη ιταλική φίρμα επιβεβαίωσε πως το μοντέλο θα μπει σε παραγωγή φέτος και πως οι πρώτες παραδόσεις του αυτοκινήτου στους νέους του ιδιοκτήτες θα ξεκινήσουν το 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με V8 αλλά και V12 κινητήρες

Η Ferrari έχει καταφέρει να κρύψει πολύ καλά τόσο την εξωτερική σχεδίαση που θα έχει το νέο της SUV όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η ισχύς της Purosangue, σύμφωνα με την φημολογία αναμένεται να πηγάζει από έναν V8 twin-turbo κινητήρα που πιθανότατα θα συνδυάζεται με κάποιο υβριδικό σύστημα, ενώ ίσως στην κορυφαία έκδοση να φέρει τον V12 κινητήρα, καθώς οι Ιταλοί έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν στη γκάμα τους το εν λόγω μοτέρ όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Ρεκόρ για την Ferrari το 2021, θα φτάσει ακόμη ψηλότερα

H Ferrari κατάφερε να πουλήσει παραπάνω από 11.000 αυτοκίνητα το 2021 (22,3% σε σχέση με το 2020) σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων. Με την έλευση της Purosangue, oι ειδικοί αναλυτές προβλέπουν πως οι πωλήσεις της Ferrari θα εκτοξευτούν. Θυμίζουμε η αντίπαλος της Ferrari, η Lamborghini, είδε τις πωλήσεις να αυξάνονται δραματικά χάρη στην Urus.

Η Purosangue προ των πυλών
- Στην παραγωγή το 2022, οι πρώτες παραδόσεις το 2023
- Με V8 αλλά και με V12 μοτέρ
- Το πρώτο SUV της Ferrari θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις της
Λάθος ή σωστή η κίνηση της Ferrari να στραφεί και εκείνη στην κατηγορία των crossover/SUV; Μήπως αλλοιώνει το DNA της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
VW