Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Το σχέδιο ανήκει στον Andras Veres.

Ferrari εμπνέει supercar της Alfa Romeo

5.786 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2020)

Πως θα ήταν ένα supercar της Alfa Romeo αν κατασκευάζονταν βάσει της Ferrari 812 Superfast; Η απάντηση έχει δοθεί.


Αυτός λοιπόν που έδωσε την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Andras Veres που δημοσίευσε το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Αυτό που έκανε ο Veres ήταν να πάρει μία Ferrari 812 Superfast η οποία έχει βελτιωθεί από τη Novitec και μέσω του σχεδιασμού της, να δώσει εικόνα, έστω και ψηφιακά σε ένα supercar με το λογότυπο της Alfa Romeo.
 
Όπως βλέπουμε ο σχεδιαστής έχει διατηρήσει τη χαρακτηριστική μάσκα της Alfa Romeo, ωστόσο την έχει εφαρμόσει μαζί με τα επιπλέον αεροδυναμικά στοιχεία που είχε προσφέρει στην 812 Superfast η Novitec. Μεταξύ των στοιχείων αυτών είναι και οι τροχοί 21 ιντσών μπροστά και 22 πίσω, αλλά και το εντυπωσιακό έντονο πορτοκαλοκίτρινο χρώμα. Φυσικά εντός των αλλαγών είναι και οι αλλαγές των λογότυπων με αυτό της Ferrari που κανονικά βρίσκεται στο πλάι να έχει αντικατασταθεί από το τετράφυλλο τριφύλλι.
 
Θυμίζουμε πως μεταξύ των αναβαθμίσεων που είχε προσφέρει η Novitec στην 812 Superfast εκτός από τα επιπλέον ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονταν νέα σπορ ελατήρια και καινούργιο σύστημα εξάτμισης. Τέλος σε ότι αφορά τον κινητήρα V12 6,5 λίτρων δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη, ωστόσο η Novitec λέει πως εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτό το κομμάτι.   

Toyota
SEAT XENOIASTOI