Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του νέου Bronco

Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του νέου Bronco

Ford Bronco από το 2020

4.591 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2016)

Η Ford πήρε την απόφαση τελικώς να κατασκευάσει το θηριώδες SUV Bronco, το οποίο μάλιστα θέλει να λανσάρει στις αγορές μέχρι το 2020 .

Τελικά φαίνεται πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, αφού επιβεβαιώθηκαν οι φήμες πως η Ford θα αναβιώσει το σκληροτράχηλο Bronco. Σε αυτό φαίνεται πως βοήθησε και η ανταπόκριση που είχε το πρωτότυπο Troller T4 Xtreme, που μοιάζει σαν μια σύγχρονη εκδοχή του Bronco και παρουσιάστηκε από την Troller, που είναι ιδιοκτησίας Ford, στην πρόσφατη έκθεση του Σάο Πάολο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Από όσα διαρρέονται στον τύπο, το νέο Bronco θα κατασκευαστεί στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Μίσιγκαν, παρέα με το επόμενης γενιάς Ranger. Τα δύο οχήματα είναι πολύ πιθανό να μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, καθώς και διάφορα ακόμα μέρη, ενώ αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα γίνει εκτεταμένη χρήση αλουμίνιου.

Το νέο Bronco αναμένεται να εφοδιαστεί με κινητήρες Ecoboost, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε και κάποιο υβριδικό σύστημα. Φυσικά παρούσα θα είναι και η τετρακίνηση, προαιρετικά, όπως επίσης και όλα τα τελευταία συστήματα άνεσης και ασφάλειας της φίρμας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
OPEL