Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ford Kuga: Λέει «αντίο» στις χαμένες εξόδους στους αυτοκινητόδρομους!

2.536 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2024)
Ford Kuga: Λέει «αντίο» στις χαμένες εξόδους στους αυτοκινητόδρομους!
5 Φωτογραφίες »

- Χρονοβόρο, δαπανηρό και συχνό φαινόμενο το «χάσιμο» των εξόδων, σύμφωνα με έρευνα.
- Το Intelligent Adaptive Cruise Control του Kuga εξαλείφει τέτοια περιστατικά.
- Το αμάξι μειώνει ταχύτητα όταν πλησιάζει στην επιλεγμένη έξοδο.
- Εξοπλίζει και άλλα μοντέλα της Ford.

Το Intelligent Adaptive Cruise Control κάνει πιο άνετα τα ταξίδια

Το Ford Kuga εξοπλίζεται με το Intelligent Adaptive Cruise Control, ένα σύστημα που το καθιστά ακόμα πιο άνετο στα ταξίδια. Χάρη σε αυτό, εξαλείφονται οι περιπτώσεις όπου ο οδηγός ενδεχομένως να χάσει την επιθυμητή έξοδο στον αυτοκινητόδρομο, φαινόμενο το οποίο συμβαίνει αρκετά συχνά στο σύνολο των οδηγών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αποτελέσματα ερευνών!

Χρονοβόρο, δαπανηρό και συχνό φαινόμενο το «χάσιμο» των εξόδων

Σχετική έρευνα που έγινε για το «χάσιμο» των εξόδων στους αυτοκινητόδρομους καταδεικνύει ότι το να χάσει κανείς μια έξοδο μπορεί να είναι και χρονοβόρο και δαπανηρό, καθώς η παράκαμψη την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε στη συνέχεια μπορεί να έχει συνολικό μήκος έως και 50 σχεδόν χιλιόμετρα. Σύμφωνα με άλλη έρευνα, σχεδόν ένας στους τρεις οδηγούς στο Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνει ότι έχει χάσει μια έξοδο εξαιτίας των κρυμμένων πινακίδων, από άλλα οχήματα, δέντρα ή άλλους παράγοντες. Σημαντικό εύρημα της έρευνας είναι επίσης πως σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι έχουν δει οχήματα να κάνουν ξαφνικούς ή μη ασφαλείς ελιγμούς προκειμένου να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο στην έξοδο που θέλουν.

Το αμάξι μειώνει ταχύτητα όταν πλησιάζει στην επιλεγμένη έξοδο

Το Kuga λοιπόν είναι ένα από τα πολλά μοντέλα της Ford που διαθέτει το σύστημα Intelligent Adaptive Cruise Control, το οποίο συμβάλλει ώστε το «χάσιμο» των εξόδων στις εθνικές οδούς να αποτελέσει οριστικό παρελθόν. Το έξυπνο σύστημα πλοήγησης που συνδέεται στο cloud συνεργάζεται με το Intelligent Adaptive Cruise Control ώστε το Ford Kuga να μειώσει ταχύτητα όταν πλησιάζει στην επιλεγμένη έξοδο – πλέον της παροχής τακτικών οπτικών και ηχητικών ειδοποιήσεων. Η τεχνολογία λειτουργεί επικουρικά ως πρόσθετη προτροπή προς τους οδηγούς. Εάν αυτοί επιθυμούν να συνεχίσουν προσπερνώντας την σχετική έξοδο, απλά πρέπει να πατήσουν το γκάζι και να συνεχίσουν προς τα εμπρός.

Πορτμπαγκάζ για 553 λίτρα

Εκτός από το γεγονός ότι το Intelligent Adaptive Cruise Control βοηθάει τους οδηγούς ώστε τα ταξίδια τους να γίνουν πιο άνετα, το Ford Kuga προσφέρει επίσης έναν χώρο αποσκευών με χωρητικότητα έως και 553 λίτρα, σε συνδυασμό με μια επιλογή από πλήρως υβριδικά, plug-in υβριδικά και βενζινοκίνητα συστήματα κίνησης. Κλείνοντας, να σημειωθεί πως διαθέσιμο για πρώτη φορά είναι το νέο Ford Kuga Active, το οποίο διαθέτει πιο σκληροτράχηλη εξωτερική σχεδίαση και ένα ειδικό drive mode για κίνηση σε άμμο ή λάσπη.

Autotriti.gr
Autotriti.gr