Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ford: Πρώτη για 7η συνεχόμενη φορά στα επαγγελματικά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford: Πρώτη για 7η συνεχόμενη φορά στα επαγγελματικά

1.827 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2022)

Το 2021 η Ford αναδείχτηκε για 7η διαδοχική χρονιά ως η μάρκα με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Επιτυχημένη χρονιά για τη Ford Ευρώπης στα επαγγελματικά

Παρά τις προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετώπισε η αυτοκινητοβιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο την περασμένη χρονιά, η Ford Ευρώπης κατάφερε να σημειώσει το 2021 πολύ σημαντικές εμπορικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρώτη θέση σε πωλήσεις σε 9 αγορές

Μία από της σημαντικότερες κατακτήσεις της Ford για το 2021 ήταν η ανάδειξη της για 7η συνεχόμενη χρονιά ως η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων στο σύνολο της Ευρώπης. Ενδεικτική της εμπιστοσύνης των πελατών στα μοντέλα Ford ήταν η πανηγυρική κατάκτηση της πρώτης θέσης των πωλήσεων στην κατηγορία σε 9 διαφορετικές αγορές και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, το Ην. Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Ranger και Transit Custom στην πρώτη γραμμή

Ανάμεσα στα μοντέλα που διακρίθηκαν στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν και το Ford Ranger, το οποίο μάλιστα ξεχώρισε ως το best-seller μοντέλο πανευρωπαϊκά στην κατηγορία των pick-up αποσπώντας μερίδιο που έφτασε στο εντυπωσιακό 38,1% για το σύνολο του έτους. Από τη μεριά του, το Transit Custom ανακηρύχτηκε για το 2021 ως το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο Ford τόσο στο σύνολο της χρονιάς που πέρασε, όσο και στο τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του έτους. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda