Formula 1: Μόνο με πληρωμή στον AΝΤ1+

Formula 1: Μόνο με πληρωμή στον AΝΤ1+

4.817 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2024)

- Ζωντανή μετάδοση της F1 μόνο για συνδρομητές
- Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση και σε F2, F3 και πρωτάθλημα γυναικών F1 Academy
- Το 1o Grand Prix, Σάββατο 2 Μαρτίου, θα μεταδοθεί και στον ANT1

Ζωντανή μετάδοση της F1 μόνο για συνδρομητές

Όλοι οι αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 θα προβληθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον όμιλο ANT1, μόνο που αυτή τη φορά η ζωντανή μετάδοση θα γίνεται αποκλειστικά στο συνδρομητικό κανάλι του ομίλου, το ANT1+. Σε αντίθεση με πέρυσι που οι αγώνες έπαιζαν ζωντανά στον ANT1, φέτος στο ανοιχτό κανάλι θα γίνεται ετεροχρονισμένη μετάδοση, δηλαδή οι αγώνες θα προβάλλονται μετά την λήξη της ζωντανής μετάδοσης.

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση και σε F2, F3 και πρωτάθλημα γυναικών F1 Academy

Οι συνδρομητές του ANT1+ θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση των δοκιμαστικών γύρων των οδηγών, καθώς και όλους τους αγώνες της F2 και F3. Θα μπορούν επίσης να δουν μια σειρά από εκτεταμένα highlights από το Porsche Supercup. Τέλος, οι συνδρομητές του ANT1+ θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά και το πρωτάθλημα γυναικών, το F1 Academy.

Το 1o Grand Prix, Σάββατο 2 Μαρτίου, θα μεταδοθεί και στον ANT1

Το 1ο Grand Prix της σεζόν θα λάβει χώρα στο Μπαχρέιν το Σάββατο, 2 Μαρτίου, στις 17:00 και θα είναι ο μόνος αγώνας που θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ANT1, πέραν του ANT1+. Ο όμιλος ΑΝΤ1 δήλωσε ότι ο πρώτος αυτός αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και στα Village Cinemas.

TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN