Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Formula 1: Υπέγραψε στην Haas ο 19χρονος Oliver Bearman

1.123 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2024)
Formula 1: Υπέγραψε στην Haas ο 19χρονος Oliver Bearman

- Έδωσε την ευκαιρία στον 19χρονο ταλαντούχο οδηγό η Haas.
- Έκανε αίσθηση με την 7η θέση στο GP της Σαουδικής Αραβίας.
- «Είναι απίστευτο που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα», είπε.

Έδωσε την ευκαιρία στον 19χρονο οδηγό η Haas

Ένας από τους δύο οδηγούς της Haas στο πρωτάθλημα της Formula 1 για τη σεζόν του 2025 θα είναι ο Oliver Bearman, καθώς ο 19χρονος Βρετανός υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, οι φήμες που είχαν υπάρξει το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν.

Έκανε αίσθηση με την 7η θέση στο GP της Σαουδικής Αραβίας

Θυμίζουμε πως ο Oliver Bearman είχε κάνει αίσθηση στο παγκόσμιο κοινό μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στη F1, στο φετινό Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, τον περασμένο Μάρτιο. Ο 19χρονος κλήθηκε την τελευταία στιγμή από την Ferrari να καλύψει το κενό του ασθενή Carlos Sainz, τερματίζοντας μάλιστα στην 7η θέση, στον παρθενικό του αγώνα.

«Είναι απίστευτο που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα»

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτό για εμένα. Το να μπορώ να λέω φωναχτά ότι θα γίνω οδηγός Formula 1 για την MoneyGram Haas F1 Team με κάνει πολύ περήφανο. Το να είσαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν αυτό που ονειρευόντουσαν ως παιδί είναι κάτι πραγματικά απίστευτο. Στον Gene [Haas], τον Ayao [Komatsu] και όλους στη Haas, σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα και που με εμπιστεύεστε να εκπροσωπώ την ομάδα σας», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός οδηγός.

Θα συμμετάσχει στα ελεύθερα δοκιμαστικά επερχόμενων GP

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Bearman στα Grand Prix της Μ. Βρετανίας, της Ουγγαρίας, του Μεξικό και του ¶μπου Ντάμπι, θα λάβει μέρος στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών με την VF-24 της Haas.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
Audi