Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Φρένο» στις κόντρες από την τροχαία σε Παραλιακή & Σχιστό
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Φρένο» στις κόντρες από την τροχαία σε Παραλιακή & Σχιστό

2.279 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

13 οχήματα ακινητοποιήθηκαν από τους άνδρες της τροχαίας Αττικής, που έκανε ελέγχους σε γνωστά σημεία της Παραλιακής όπου στήνονται κόντρες!

Νέοι έλεγχοι

Στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της παραλιακής (Παλαιό Αεροδρόμιο - Λαιμό Βουλιαγμένης- Δέλτα Βάρκιζας), με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, αλλά και στη Λεωφόρο Σχιστού (Κερατσίνι) και στο Λυκαβηττό, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων και της διατάραξης της κοινής ησυχίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παραλιακή: Ακινητοποιήθηκαν 13 οχήματα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συνολικά στην παραλιακή διενεργήθηκαν 430 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν, 98 για υπερβολική ταχύτητα, 24 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 11 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 5 για μη χρήση κράνους, 4 για επικίνδυνους ελιγμούς, 3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 ανασφάλιστο όχημα, 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 5 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 37 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, ακινητοποιήθηκαν 13 οχήματα.

Σχιστό: 11 συλλήψεις οδηγών

Σε ότι αφορά τις περιοχές του Σχιστού και του Λυκαβηττού, συνολικά διενεργήθηκαν 352 τροχονομικοί και βεβαιώθηκαν 166 παραβάσεις, εκ των οποίων 11 σε βαθμό πλημμελήματος. Μάλιστα συνελήφθησαν 11 οδηγοί οχημάτων, οι οποίοι και οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.
 
Οι εν λόγω παραβάσεις αφορούσαν, 7 για στέρηση της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 για διατάραξη κοινής ησυχίας, 1 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος και 1 για επικίνδυνη οδήγηση. Από κει και πέρα 10 για μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα, 12 για μη χρήση κράνους, 3 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 5 για δυσδιάκριτες ή καθόλου πινακίδες κυκλοφορίας, 6 για φιμέ τζάμια, 2 για στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), 3 για ανασφάλιστο όχημα, 3 για επικίνδυνους ελιγμούς, 1 για φθαρμένα ελαστικά και 110 για λοιπές παραβάσεις. Επιπλέον, αφαιρέθηκαν 23 πινακίδες, 17άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 11 άδειες ικανότητας οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν 11 οχήματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS