ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 30 Αυγούστου στις Βρυξέλλες.

Το ηλεκτρικό SUV της φίρμας θα έχει μία αυτονομία 400 χιλιομέτρων.

Φτάνει το Audi Ε-Tron και έπεται συνέχεια

2.469 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2018)

Το μοντέλο παραγωγής του Audi E-Tron ετοιμάζει η φίρμα, ανακοινώνοντας και επίσημα την ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Δείτε περισσότερα.

Η Audi παρουσίασε το concept του E-Tron τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και στη συνέχεια το πρωτότυπο που βλέπετε στην εικόνα του θέματος το Μάρτιο του τρέχοντος έτους στη Γενεύη. Πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του μοντέλου παραγωγής, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 30 Αυγούστου στις Βρυξέλλες.
 
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής για το ηλεκτρικό SUV της φίρμας κάνουν λόγο πως θα έχει μία αυτονομία 400 χιλιομέτρων, η οποία θα επιτυγχάνεται χάρη σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 95 kWh που θα είναι τοποθετημένη στο πάτωμα του οχήματος και θα μπορεί να επαναφορτίζεται σε μόλις 30 λεπτά από σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος.
Για αυτό ακριβώς το λόγο η Audi έχει υποσχεθεί πως μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν σχεδόν 200 σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC) με έξι από αυτούς να βρίσκονται στην Ευρώπη, αποτελώντας ένα μικρό μέρος του σχεδίου που θέλει τη «Γηραιά Ήπειρο» να αποκτά 400 σταθμούς σε αυτοκινητόδρομους και βασικές οδούς μέχρι το 2020, οι οποίοι θα απέχουν μεταξύ τους περίπου 120 χιλιόμετρα.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί που θα φορτίσουν τη μπαταρία μέσω μιας τριφασικής εξόδου 400 βολτ με ισχύ μέχρι 11 κιλοβάτ θα περιμένουν περίπου οκτώμισι ώρες, ωστόσο η Audi για μεγαλύτερη ταχύτητα θα προσφέρει ως μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού ένα σύστημα φόρτισης 22 κιλοβάτ, διπλασιάζοντας έτσι την ισχύ και μειώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει και το E-Tron Sportback που θα προστεθεί στο «ηλεκτρικό» χαρτοφυλάκιο της Audi , ενώ ένα χρόνο μετά η Audi Sport θα φέρει το μοντέλο E-Tron GT που θα εισαχθεί στην κατηγορία των premium compact.

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG