Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Προ των πυλών βρίσκεται ένα νέο SUV από την Genesis, αλλά και το Hyundai Sonata.

Φτάνει το νέο SUV της Genesis και όχι μόνο

2.336 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Προ των πυλών βρίσκεται ένα νέο SUV από την Genesis, αλλά και το Hyundai Sonata, αποτελώντας δύο από τα 13 μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι Hyundai, Kia και Genesis. Δείτε περισσότερα.

Η Genesis παρουσίασε το πρωτότυπο του GV80 στο Auto Show της Νέας Υόρκης του 2017 και φαίνεται ότι το μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί αργότερα αυτό το έτος. Την είδηση αυτή αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους μεγάλα μέσα του εξωτερικού, επικαλούμενα δηλώσεις του προέδρου του ομίλου Chung Eui-Sun.
 
Ο ισχυρός άντρας, μιλώντας στους εργαζομένους του ομίλου την πρωτοχρονιά αποκάλυψε πως οι Hyundai, Kia και Genesis θα λανσάρουν εντός του έτους 13 συνολικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων νέων αλλά και ανανεωμένων. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται ένα premium SUV υπό το σήμα της Genesis, αλλά και το ολοκαίνουργιο Hyundai Sonata.
Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο παραγωγής του GV80 δεν έχουν γίνει γνωστές, οπότε καλό θα είναι να θυμηθείτε ξανά το πρωτότυπο επιλέγοντας τον σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στο σωστό σημείο. Ωστόσο κάποιες από τις φήμες αναφέρουν πως σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η ύπαρξη της ίδια πλατφόρμα που θα στηρίξει το επόμενο G80, ενώ παραπάνω από ένα μηχανικά σύνολα θα είναι παρόντα όπως ένας twin-turbo 3,3 λίτρων V6 κινητήρας με περίπου 370 ίππους αλλά και ένας V8 5,0 λίτρων με απόδοση κοντά στα 425 άλογα.
 
Σε ότι αφορά το Sonata, λιγοστά στοιχεία έχουν γίνει γνωστά, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως ένα πρωτότυπο του κορεατικού μοντέλου που είχε εμφανιστεί στο Nurburgring χαρακτηρίζονταν από στιλιστικά στοιχεία υιοθετημένα από το πρωτότυπο του Le Fil Rouge. Τέλος, μεταξύ άλλων ο Chung γνωστοποίησε πως η Hyundai θα ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα αυτόνομων ταξί στη Νότια Κορέα μέχρι το 2021.  

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS