ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ΑBT έχει ανακοινώσει ότι θα είναι παρούσα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

O oίκος δίνει στον εγκέφαλο του twin-turbo 2,9 λτ. μοτέρ νέο πρόγραμμα.

O oίκος δίνει στον εγκέφαλο του twin-turbo 2,9 λτ. μοτέρ νέο πρόγραμμα.

«Φωτιά» το Audi RS4 Avant.

Το Audi RS4 Avant της ΑΒΤ

3.003 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2018)

H ABT δίνει στο μοντέλο 60 παραπάνω ίππους ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί σε ιπποδύναμη τους ανταγωνιστές του. Δείτε τι άλλα καλούδια προσφέρει.

Μπορεί το Audi RS4 Avant να είναι στην εργοστασιακή του έκδοση λιγότερο ισχυρό από κάποιους ανταγωνιστές του, όπως για παράδειγμα η Mercedes-AMG C63 S, ωστόσο στις μέρες μας αυτό μπορεί να διορθωθεί πάρα πολύ εύκολα με το ανάλογο κόστος, μέσω των βελτιωτικών πακέτων από εταιρείες σαν την ABT.

O oίκος δίνει στον εγκέφαλο του twin-turbo 2,9 λτ. μοτέρ νέο πρόγραμμα που ανεβάζει στην απόδοση στους 510 ίππους και τα 680 Νm ροπής, από τα 450 άλογα και τα 600 Νm της εργοστασιακής έκδοσης, με το σύστημα τετρακίνησης quattro και  το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων να παραμένει.

Αυτή η μικρή αναβάθμιση στην ιπποδύναμη είναι αρκετή για να μπορεί πλέον το Audi RS4 Avant να ανταγωνιστεί την Mercedes-AMG C63 S Estate που αποδίδει και αυτή 510 άλογα αλλά 20 παραπάνω Νm ροπής. Ωστόσο, το δημιούργημα της ABT έχει πλέον την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε πολύ λιγότερο από 4,1 δευτερόλεπτα που χρειάζεται η «απλή» του έκδοση αλλά και το wagon της Mercedes-AMG.

Πέρα από τις όποιες βελτιώσεις στα μηχανικά σύνολα, η ABT Sportsline προσφέρει νέο σύστημα ανάρτησης, 20άρες ζάντες αλουμινίου σε πολλά χρώματα και μια σειρά άλλων αεροδυναμικών μερών.

Η ΑBT έχει ανακοινώσει ότι θα είναι παρούσα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, με τον CEO του οίκου Hans-Jurgen Abtwith να αναφέρει ότι «η εταιρεία θα έχει μια έκπληξη για τους φίλους της». Τι ετοιμάζει άραγε;
 

ford
Autotriti.gr