Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

GP Μεγάλης Βρετανίας: Poleman o Russell, 1-2 για τη Mercedes

 Σχολιάστε 
3.248 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2024)
GP Μεγάλης Βρετανίας: Poleman o Russell, 1-2 για τη Mercedes
2 Φωτογραφίες »

- Τρεις Βρετανοί στις πρώτες τρεις θέσεις
- Τέταρτος ο Verstappen που είχε έξοδο στην Corpse
- Προβλήματα για την Ferrari, 11ος ο Leclerc

Τρεις Βρετανοί στις πρώτες τρεις θέσεις

Μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να νιώθουν οι Βρετανοί με αυτά που είδαν στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της χώρας τους. Ο George Russell με Mercedes πήρε την pole position και θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη θέση της σειράς εκκίνησης, έχοντας δίπλα του τον επίσης Βρετανό teammate του, Lewis Hamilton. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ένας ακόμη Βρετανός, ο Lando Norris με McLaren.

Τέταρτος ο Verstappen, προβλήματα για την Ferrari

Ο Max Verstappen θα ξεκινήσει τέταρτος με τη Red Bull, μια επίδοση που είναι καλή, αν λάβει κανείς υπόψη του πως παραλίγο να μην καταφέρει να περάσει από το Q1, λόγω της εξόδου του στα χαλίκια της Copse. Πέμπτος θα εκκινήσει ο Oscar Piastri με την δεύτερη McLaren, ο Nico Hulkenberg πέτυχε άλλη μια καλή εμφάνιση με την έκτη θέση που πήρε με την Haas, ενώ ο Carlos Sainz της Ferrari θα εκκινήσει από την επόμενη σειρά εκκίνησης, έχοντας δίπλα του στην 8η θέση τον Stroll. Ανάμεσα στις δύο Aston Martin θα βρίσκεται ο Albon με Williams, αφού ο Βρετανός θα εκκινήσει αύριο από την 9η θέση, μια θέση υψηλότερα από τον Fernando Alonso. Aπογοητευτικό ήταν το απόγευμα για τον Charles Leclerc που δεν κατέφερε να μπει στο Q3 και θα ξεκινήσει αύριο από την 11 θέση.


Από αυτές τις θέσεις θα ξεκινήσουν αύριο τα μονοθέσια.
2 Φωτογραφίες »

Από αυτές τις θέσεις θα ξεκινήσουν αύριο τα μονοθέσια.

Τι δήλωσε ο Russell

«Τι συναίσθημα, τι συναίσθημα!» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Russell μετά το τέλος. «Στην αρχή της χρονιάς δεν μπορούσαμε ούτε να ονειρευτούμε ότι θα βρισκόμασταν στην pole εδώ, κάνοντας το 1-3 με τον Lewis. Είναι απλά μεγαλειώδες. Αυτό οφείλεται και σε όλους αυτούς τους οπαδούς, μας δίνουν τόση ενέργεια, γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό» πρόσθεσε.

Πότε είναι ο αγώνας

Τα κόκκινα φώτα για το φετινό Grand Prix του Silverstone θα κλείσουν αύριο στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Toyota
Hyundai