Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
GP Μπαχρέιν: Ονειρικό 1-2 για την Ferrari, πανωλεθρία της Red Bull
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Μπαχρέιν: Ονειρικό 1-2 για την Ferrari, πανωλεθρία της Red Bull

3.182 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2022)

O Charles Leclerc ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο πρώτο αγώνα της Formula 1 για το 2022, με τον Carlos Sainz να ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Εγκατέλειψαν και οι δύο Red Bull.

Ο Leclerc ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής για την Ferrari

Μια νέα εποχή φαίνεται πως άρχισε στην Formula 1 μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν. Ο Leclerc σήμανε την αντεπίθεση της Ferrari παίρνοντας την pole position χθες και σήμερα ολοκλήρωσε τη μεγάλη επιστροφή της ιταλικής εταιρείας, τερματίζοντας πανάξια πρώτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος ο Leclerc

Ο Charles Leclerc πήρε κεφάλι στον αγώνα από την πρώτη κιόλας στροφή και κράτησε την πρωτοπορία ακόμη και μετά την επίθεση του Verstappen στο πρώτο μέρος του αγώνα. Η διαδικασία των pit stop άρχισε και τελείωσε χωρίς προβλήματα για το Μονεγάσκο και έτσι κατάφερε να κρατηθεί μπροστά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Περίπου 10 γύρους πριν το τέλος όμως, το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στη πίστα μετά από εγκατάλειψη του Gasly και η μικρή του διαφορά απέναντι στον Verstappen εξανεμίστηκε. Την ίδια στιγμή, ο Oλλανδός είχε ήδη αρχίσει να παραπονιέται στους μηχανικούς του για κάποιο πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης του μονοθεσίου, με την ομάδα του να του απαντάει πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Εγκατέλειψαν Verstappen και Perez, τρίτος ο Ηamilton

Όταν το αυτοκίνητο ασφαλείας γύρισε στα pits, ο Leclerc δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει την πρωτοπορία, ενώ λίγο αργότερα ο Verstappen αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, παραχωρώντας την θέση του στον Carlos Sainz. Τρίτος βρέθηκε για λίγο o Perez, ο οποίος αντιστεκόταν στην επίθεση του Hamilton πριν τελικά εγκαταλείψει και αυτός λόγω κινητήρα. Ο Lewis Hamilton έτσι βρέθηκε στο βάθρο για ακόμη ένα αγώνα, αν και έγινε ξεκάθαρο πως στη Mercedes θα χρειαστεί να δουλέψουν πολύ το επόμενο διάστημα, εάν θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα φέτος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN