Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το ηλεκτρικό Dacia Spring.

Το ηλεκτρικό Dacia Spring.

Γαλλία: Ετοιμάζει πλάνο για φθηνή μίσθωση ηλεκτρικών!

1.995 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2022)

Μετά τις επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών η Γαλλία ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο για να διευκολύνει και την μίσθωση των χωρίς ρύπους οχημάτων!

Βοήθεια και για τη μίσθωση ηλεκτρικών

Σχέδιο με το οποίο θα επιδοτείται η μίσθωση ηλεκτρικών αυτοκινήτων ετοιμάζει η Γάλλια, με στόχο να καταστήσει τα χωρίς ρύπους αυτοκίνητα πιο προσιτά. Η είδηση αποκαλύπτεται από το Bloomberg και αναφέρει πως το μηναίο μίσθωμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα ορίζεται στα 100 ευρώ το μήνα. Μάλιστα σημειώνεται πως ανάλογες δηλώσεις έγιναν και από τον Υπουργό Προϋπολογισμού, Gabriel Attal στην τηλεόραση LCI.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρότερο το κόστος από όσα ξοδεύονται για βενζίνη

Το πιο σημαντικό ωστόσο, σύμφωνα με τα λόγια του Attal, είναι πως το κόστος είναι μικρότερο από αυτό που πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν για βενζίνη. Παράλληλα, το στέλεχος της κυβέρνησης σημείωσε ότι οι αρμόδιοι που τρέχουν το πρότζεκτ εργάζονται πάνω στο πόσο γρήγορα μπορεί να εφαρμοστεί το μέτρο και τη διαθεσιμότητα των οχημάτων. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν υποσχέθηκε ένα κρατικά χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα μίσθωσης για νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα για να αντιμετωπίσει την κριτική που ανέφερε ότι ακόμη και με τις επιδοτήσεις, τα ηλεκτρικά οχήματα εξακολουθούν να είναι απρόσιτα για πολλούς.

«Τρέχουν» ήδη οι επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών

Το Bloomberg σημειώνει πως η γαλλική κυβέρνηση προσφέρει επιδοτήσεις ύψους έως και 6.000 ευρώ για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων που κοστίζουν λιγότερο από 47.000 ευρώ, που συνοδεύεται και από πρόσθετη οικονομική βοήθεια σε περίπτωση απόσυρσης του παλαιού οχήματος με κινητήρα καύσης. Σε κάθε περίπτωση τα ηλεκτρικά οχήματα αντιπροσώπευαν το 12% των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στη Γαλλία τους πρώτους επτά μήνες του 2022.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr