Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Genesis G90: Με 375 ίππους και εσωτερικό που ντρέπεσαι να μπεις
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Genesis G90: Με 375 ίππους και εσωτερικό που ντρέπεσαι να μπεις

5.379 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2021)

Την πλήρη αποκάλυψη του νέου G90 πραγματοποίησε η Genesis προσφέροντας εικόνες από το εσωτερικό αλλά και τις λεπτομέρειες απόδοσης του κορεατικούς πολυτελούς σεντάν!

Πλήρης αποκάλυψη για το Genesis G90

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Genesis είχε παρουσιάσει το νέο G90, προσφέροντας ωστόσο εικόνες και πληροφορίες μόνο για το εξωτερικό μέρος. Πλέον η φίρμα προχώρησε στα πλήρη αποκαλυπτήρια του μοντέλου ολοκληρώνοντας έτσι την εικόνα του, η οποία χαρακτηρίζεται από ανέσεις και πολυτέλεια.
 

Ψηφιακό και πολυτελές εσωτερικό

Στην καμπίνα το νέο G90 φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο και πολυτελές από τον προκάτοχό του. Το τιμόνι έχει σχεδιαστεί με δύο ακτίνες, ενώ το ψηφιακό ταμπλό αποτελείται από μία οθόνη 12,3 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και ακόμα μία ίδιο μεγέθους για το σύστημα infotainment. Το σύστημα infotainment βρίσκεται πάνω από τα ψηφιακά χειριστήρια κλιματισμού και τους λεπτούς αεραγωγούς, που φαίνεται να εκτίνονται σε όλο το μήκος του ταμπλό. Από κει και πέρα, υπάρχει ένας περιστροφικός επιλογέας ταχυτήτων καθώς και μια κεντρική κονσόλα που ενσωματώνει γυαλί και αλουμίνιο.
 

Ξύλινη επένδυση από... εφημερίδες

Οι αγοραστές θα βρουν επίσης ξύλινη επένδυση Newspaper Crown ή Newspaper Stripe. Η Genesis λέει ότι το υλικό κατασκευάζεται «χρησιμοποιώντας μια νέα μέθοδο που ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό στο περιβάλλον με την επανεπεξεργασία άχρηστου χαρτιού από την καθημερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων». Η εταιρεία συνέχισε λέγοντας ότι το G90 θα διαθέτει ηχοσύστημα Bang & Olufsen με 23 ηχεία, ενώ το μοντέλο έχει επίσης δύο πανοραμικές ηλιοροφές, οι οποίες διαθέτουν ατμοσφαιρικό φωτισμό και μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα.
 

Το πρώτο Genesis με σύστημα αρωμάτων

Επιπλέον, το G90 είναι το πρώτο Genesis που είναι εξοπλισμένο με σύστημα αρωμάτων. Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με δύο φυσίγγια και ο τύπος και η ένταση του αρώματος μπορούν να ελεγχθούν μέσω του συστήματος infotainment καθώς και του ελεγκτή αφής πίσω καθίσματος. Δεν αναφέρεται τίποτα για το πώς μυρίζουν τα αρώματα, αλλά ονομάζονται The Driver's Awakening, The Great Outdoors και My Favorite Place.
 

Καθίσματα που κάνουν μασάζ

Τα καθίσματα προσφέρουν τέσσερις τύπους μασάζ για ολόκληρο το σώμα, τη μέση, τη λεκάνη και το πάνω μέρος του σώματος, με τρεις επιλογές για διάρκεια και δύναμη. Πολλές δυνατότητες έχουν ωστόσο και τα πίσω καθίσματα που προσφέρουν ηλεκτρική ανάκλιση, ενώ οι επιβάτες τους θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια οθόνη αφής 8 ιντσών που τους δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τα καθίσματα, το σύστημα ελέγχου κλιματισμού και τον φωτισμό.
 

375 ίππους ισχύς

Αναφορικά με τον κινητήρα, το G90 θα εξοπλιστεί με ένα μοτέρ V6 3,5 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Η ισχύς του για την αγορά της Κορέας θα είναι στους 375 ίππους και τα 530 Nm ροπής και η κίνηση θα κατευθύνεται και στους τέσσερις τροχούς.  Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA VANS IAA