Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το 370Ζ Heritage Edition.

Γερμανική βοήθεια για το επόμενο Nissan Z;

2.321 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2018)

Με πλατφόρμα και κινητήρα από τη Mercedes θέλουν να έρχεται μεταξύ άλλων, το επόμενο «Ζ» μοντέλο της Nissan, σύμφωνα με όσα επικαλούνται ιαπωνικά μέσα.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε πως η Nissan ασχολείται με το επόμενο «Ζ» μοντέλο, το ενδιαφέρον για εύρεση ακόμα περισσότερων πληροφοριών έχει αυξηθεί, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν.
 
Μάλιστα μέσα του εξωτερικού από την Ιαπωνία, χωρίς να αποκαλύπτουν την πηγή της πληροφόρησης , υποστηρίζουν πως μετά την εμφάνιση του νέου Supra από την Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η εταιρεία θέλει στο Auto Show του Λος Aντζελες το 2019 να «απαντήσει» παρουσιάζοντας το επόμενο «Ζ» μοντέλο της.
Ωστόσο δεν σταματούν εκεί καθώς αναφέρουν πως η Nissan φέρεται να χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα της Mercedes-Benz, πάνω στην οποία θα κατασκευάσει το νέο μοντέλο, το οποίο θα δανειστεί και ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα από την γερμανική μάρκα. Επιπλέον η πιο ισχυρή έκδοση λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί τον V6 3,0 λίτρων κινητήρα, που έχει το Infiniti Q60, ο οποίος θα ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει πάνω από 350 ίππους, ενώ διαθέσιμη θα είναι και μια υβριδική έκδοση.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες που έρχονται από τα μέσα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου και κυρίως η αναφορά πως το επόμενο Ζ μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του το 2019, αφενός δεν επιβεβαιώνονται από κάπου, αφετέρου έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του υπεύθυνου σχεδιασμού της μάρκας Philippe Klein, που πρόσαφατα δήλωσε στα διεθνή μέσα πως το επόμενης γενιάς Ζ αυτοκίνητο δεν έχει προτεραιότητα στα πλάνα της Nissan.

Toyota
Leasing