Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Γιατί να θρηνούμε αθώες ζωές στην άσφαλτο;

Γιατί να θρηνούμε αθώες ζωές στην άσφαλτο;

6.581 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2023)

Πώς γίνεται και ενώ η παρουσία της Τροχαίας τις τελευταίες εβδομάδες είναι αυξημένη, να διαβάζουμε καθημερινά για τροχαία με νεκρούς και τραυματίες; Τι πρέπει να αλλάξει τέλος πάντων για να μην θρηνούμε ανθρώπινες ζωές στους ελληνικούς δρόμους;

Πώς θα αλλάξει η κατάσταση με τους νεκρούς στους δρόμους;

Αν κυκλοφορεί κανείς κυρίως τις βραδινές ώρες στην Αθήνα και περνά από γνωστούς κεντρικούς δρόμους, πιθανόν να αντιληφθεί ότι κάτι αλλάζει τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τους ελέγχους. Με λίγη παραπάνω προσοχή στις ανακοινώσεις της Αστυνομίας μάλιστα, η αρχική «αίσθηση», γίνεται εύκολα γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στο autotriti για τους εβδομαδιαίους ελέγχους της Τροχαίας και άλλων σωμάτων της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες αυξάνονται διαρκώς. Στις αρχές του χρόνου οι εβδομαδιαίοι έλεγχοι ήταν περίπου 100.000. Τον Μάιο αυξήθηκαν στους 110-115.000, ενώ και τον Ιούνιο συνέχισαν να αυξάνονται ξεπερνώντας αρχικά τους 120.000. Η τελευταία ανακοίνωση της Αστυνομίας μάλιστα (προ 2 ημερών), κάνει λόγο για περισσότερους από 127.000 ελέγχους!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
OPEL