Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Google Maps: Σύντομα θα μας ενημερώνει για τα διόδια και τα φανάρια

Google Maps: Σύντομα θα μας ενημερώνει για τα διόδια και τα φανάρια

2.633 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2022)

Τα πάνω-κάτω φέρνει η νέα αναβάθμιση που έρχεται στο Google Maps, αφού σύντομα, οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις τιμές των διοδίων και να βλέπουν που υπάρχουν φανάρια και STOP.

Αλλάζουν όλα στους χάρτες της Google!

Μεγάλες αλλαγές θα φέρει μαζί της η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής Google Maps που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια οδηγούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Η καινούρια αναβάθμιση θα κάνει ντεμπούτο σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ινδία, Ινδονησία και Ιαπωνία μέσα στον Απρίλιο, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Google, οι νέες δυνατότητες που θα προσφέρει το Google Maps θα γίνουν διαθέσιμες στις περισσότερες χώρες του πλανήτη «σύντομα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η εφαρμογή θα ενημερώνει τον οδηγό για τις τιμές των διοδίων

Σκοπός της Google είναι να κάνει την εφαρμογή ακόμη πιο χρηστική και πρακτική για τον οδηγό και για αυτό, ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της θα είναι η δυνατότητα να ενημερώνει τον χρήστη για τις τιμές των διοδίων υπάρχουν σε κάθε διαθέσιμη διαδρομή. Ο χρήστης θα μπορεί πλέον να δει το σύνολο του ποσού που θα χρειαστεί να πληρώσει σε διόδια όταν επιλέγει την διαδρομή του, ώστε να σχεδιάσει καλύτερα το ταξίδι του. Οι τιμές που θα αναφέρει η Google θα είναι αυτές που ισχύουν στην πραγματικότητα, αφού η Google θα συνεργαστεί με τις εκάστοτε εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια. Φυσικά, όσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν δρόμους με διόδια, η εφαρμογή θα συνεχίσει να τους δίνει την επιλογή «Αποφυγή Διοδίων» μέσα από τις ρυθμίσεις.

O χρήστης θα μπορεί να δει πού υπάρχουν STOP και φανάρια

Αναβαθμίσεις έρχονται για τους χάρτες της Google όσον αφορά την πλοήγηση μέσα στις πόλεις, αφού πλέον ο χρήστης θα μπορεί να δει πλέον τα φανάρια και τις πινακίδες σήμανσης του ΚΟΚ, όπως είναι το STOP. Σύμφωνα με τη Google, η νέα αυτή δυνατότητα θα βοηθήσει τους οδηγούς που κινούνται μέσα σε μια πόλη για πρώτη φορά. Σε συγκεκριμένα σημεία, o χρήστης θα μπορεί ακόμη και να πληροφορηθεί για τα κτήρια και το πλάτος των δρόμων. Οι βελτιώσεις αυτές θα γίνουν διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες για Android και iOS, καθώς στις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.

Αλλάζουν όλα στους χάρτες της Google!
- Η εφαρμογή θα ενημερώνει τον οδηγό για τις τιμές των διοδίων
- O χρήστης θα μπορεί να δει πού υπάρχουν STOP και φανάρια
- Σύντομα και στην Ελλάδα οι αναβαθμίσεις!
Πώς σας φαίνονται οι νέες αυτές αναβαθμίσεις; Tι άλλο θα θέλατε από την δημοφιλή αυτή εφαρμογή;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
Fia