ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Για την Aston Martin Vanquish Volante απαιτούνται 4,1 δλ. προκειμένου να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα, με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 295 χλμ/ώρα.

Όπως δήλωσε ο CEO της φίρμας Dr Ulrich Bez, η Vanquish Volante κατασκευάστηκε για όσους θέλουν ταχύτητα, επιδόσεις κι αίσθηση ελευθερίας σε ένα συναρπαστικό πακέτο.

Η Aston Martin Vanquish Volante συγκινεί με την απαράμιλλη αισθητικά καμπίνα της, η οποία διαθέτει δερμάτινα καθίσματα από ίνες άνθρακα.

H «καλοκαιρινή» Aston Martin Vanquish

4.690 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2013

Η Aston Martin παρουσίασε το πολυτελές σπορ «GT» supercar της, Vanquish και σε cabrio εκδοχή, τη Volante, για όσους θέλουν ταχύτητα, επιδόσεις και αίσθηση ελευθερίας.

 
Η αγγλική φίρμα δημοσιοποίησε φωτογραφίες για την ανοιχτή έκδοση της coupe Vanquish, με την ονομασία Vanquish Volante, και ετοιμάζεται να τη «στείλει» με κάθε επισημότητα τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

Η Vanquish Volante λοιπόν είναι γεννημένη να μαγνητίσει τα βλέμματα, καθώς έχοντας ως εφόδιο τα αξεπέραστα τεχνικά χαρακτηριστικά των Aston Martin, συγκινεί με την απαράμιλλη αισθητικά καμπίνα της, η οποία διαθέτει δερμάτινα καθίσματα από ίνες άνθρακα.

Παράλληλα αρκούν 14 δλ. για να «απελευθερωθεί» από την υφασμάτινη οροφή της, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αισθητικό, καθώς ο χώρος των αποσκευών φτάνει στα 279 λτ., είναι δηλαδή κατά 50% μεγαλύτερος από αυτόν της DBS Volante, την οποία αντικαθιστά.

Επίσης, το συνολικό της βάρος είναι μόλις κατά 9 κιλά αυξημένο σε σχέση με της Vanquish, ενώ το αμάξωμά της είναι κατασκευασμένο από πιο ανθεκτικά υλικά (σε σχέση με το coupe), φτάνοντας συνολικά τα 1.845 κιλά κι επιτρέποντας στο εν λόγω μοντέλο να έχει παρόμοιες επιδόσεις.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα θα διατίθεται με τον 6λιτρο V12, όπως και η Vanquish, απόδοσης 573 ίππων και 620 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Touchtronic 2. Σύμφωνα με την εταιρεία δε, απαιτούνται 4,1 δλ. για να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα, με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 295 χλμ./ώρα.