Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

Η ABT «τουμπάνιασε» το νέο VW Golf R

2.982 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2021)

Η ΑΒΤ ενίσχυσε την εμφάνιση του αυτοκινήτου με ένα νέο σετ από ζάντες και αύξησε την ιπποδύναμή του στα 390 άλογα.

H ΑΒΤ Sportsline είναι ένας βελτιωτικός οίκος που έχει στενή συνεργασία με το Volkswagen Group και η εταιρεία που παρακολουθούν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων του γερμανικού ομίλου για τα καλούδια που ετοιμάζει, ώστε να αναβαθμίσουν το μοτέρ και την εμφάνισή τους.


Η ABT θα προσφέρει σύντομα ένα νέο σύστημα εξάτμισης.

Η ABT θα προσφέρει σύντομα ένα νέο σύστημα εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το ισχυρότερο Golf όλων των εποχών είναι εξοπλισμένο από το εργοστάσιο με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο TSI κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει ισχύ 320 ίππων και 420 Nm ροπής και είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Ωστόσο, το Golf R μπορεί επίσης να παραγγελθεί με ένα προαιρετικό πακέτο R-Performance, το οποίο επιτρέπει την αύξηση της τελικής ταχύτητας στα 270 χλμ./ώρα.

Η ABT φαίνεται πως δεν έμεινε ευχαριστημένη από την ισχύ που αποδίδει το Golf R και για αυτό, με ένα νέο εγκέφαλο, κατάφερε να αυξήσει την ισχύ του στα 390 άλογα και τα 470 Nm ροπής. Ο οίκος δεν ανακοίνωσε στοιχεία για τις επιδόσεις του βελτιωμένου Golf R, ωστόσο θεωρείται πως χρειάζεται περίπου 4,0 δευτερόλεπτα για το 0-100χλμ./ώρα, όσο περίπου χρειάζεται μια Mercedes-AMG A 45.

Το αυτοκίνητο φοράει ένα νέο σετ από ζάντες της ABT.

Το αυτοκίνητο φοράει ένα νέο σετ από ζάντες της ABT.


Το αυτοκίνητο στις εικόνες φοράει ένα σετ από ζάντες της ABT ενώ στις πίσω κολόνες, βλέπουμε πως έχουν τοποθετηθεί μαύρα αυτοκόλλητα. Αυτές είναι μόνο οι πρώτες αισθητικές αλλαγές που θα κάνει ο οίκος στο μοντέλο, αφού η ABT εργάζεται πάνω σε ένα νέο σύστημα εξάτμισης και σε μια νέα γεωμετρία για την ανάρτηση.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL