Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Alpine αποκάλυψε την ηλεκτρική A110 E-ternity
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Alpine αποκάλυψε την ηλεκτρική A110 E-ternity

2.335 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2022)

Μία πρώτη ματιά στο ηλεκτρικό της μέλλον μας πρόσφερε η Alpine, αποκαλύπτοντας το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο A110 E-ternity.

Ηλεκτρικό πρωτότυπο με βάση την A110

Έχουν περάσει περίπου 18 μήνες από τότε που η Alpine ανακοίνωσε ότι θα γίνει αμιγώς ηλεκτρική μάρκα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η γαλλική φίρμα σκοπεύει να παρουσιάσει μέσα στα επόμενα χρόνια ένα crossover και ένα hatchback, όμως μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο η Alpine αποφάσισε να δώσει στο κοινό μία πρώτη ματιά στο ηλεκτρισμένο μέλλον της, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο A110 E-ternity.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ηλεκτρικούς 242 ίππους

Η Alpine A110 E-ternity δανείζεται τα εξαρτήματα του κινητήρα του από το Renault Megane E-Tech. Έχει εγκατεστημένη μία μπαταρία και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που προσφέρει 242 ίππους και 300 Nm ροπής και χρειάζεται 4,5 δευτερόλεπτα για να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα.

Με αφαιρούμενη οροφή και tablet στο infotainment

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Alpine έκαναν περισσότερα από το να αλλάξουν απλά το σύστημα κίνησης. Το πρωτότυπο E-ternity περιλαμβάνει και άλλες καινοτομίες, όπως μία αφαιρούμενη οροφή από ανακυκλωμένο άνθρακα, η οποία μάλιστα υποστηρίζουν πως δεν επηρεάζει την ακαμψία του αυτοκινήτου. Η Alpine κατασκεύασε επίσης ορισμένα εξαρτήματα από λινάρι, τα οποία αποκαλεί «ένα υλικό του μέλλοντος». Μια άλλη καινοτομία που πρόσθεσε η Alpine αντικαθιστά την τυπική οθόνη του infotainment που είναι τοποθετημένη στο ταμπλό με το προσωπικό tablet του οδηγού. Το αυτοκίνητο περιλαμβάνει επίσης ηχοσύστημα με 8 ηχεία και subwoofer.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
LEASING COURIER VS CITAN