Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Audi έδειξε μέρος του νέου A5 Avant πριν το ντεμπούτο του

 Σχολιάστε 
2.448 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2024)
Η Audi έδειξε μέρος του νέου A5 Avant πριν το ντεμπούτο του

- Πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου για το νέο βάγκον.
- Ηλεκτροκίνητο και πιο αποδοτικό το νέο Α5.
- Ακολουθούν το A6 e-tron, το νέο Q5 και 20 μοντέλα έως το 2025.

Πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο teaser του επερχόμενου A5, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 16 Ιουλίου. Όπως λοιπόν έγινε επίσημα γνωστό διά στόματος του διευθύνοντα συμβούλου της μάρκας, Gernot Döllner, το νέο A5 θα αντικαταστήσει το A4 και θα προσφέρεται σε μορφές Sportback και Avant. Η μάρκα ανακοίνωσε επίσης ότι το αμιγώς ηλεκτρικό A6 e-tron θα κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη Ιουλίου, ακολουθούμενο από τη νέα γενιά του Audi Q5 αυτό το φθινόπωρο.

Πρώτο επίσημο teaser με το πίσω μέρος του μοντέλου

Η Audi δημοσίευσε παράλληλα και ένα σκίτσο που δείχνει το πίσω άκρο του Audi A5 Avant. Το μοντέλο διαθέτει φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας LED μπάρας. Φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα του Audi A5 Avant είναι τα τελευταίας τεχνολογίας OLED. Από κει και πέρα παρατηρούμε και μία μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής. Από και κει πέρα αναμένουμε το νέο Audi A5 Avant να έχει μια πιο λεπτή μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα μπροστά.

Ηλεκτροκίνητο και πιο αποδοτικό το νέο Α5

Το νέο A5 θα εξοπλιστεί με κινητήρες εσωτερικής καύσης νέας γενιάς, οι οποίοι σύμφωνα με δηλώσεις του Gernot Dοllner θα είναι πιο αποδοτικοί χάρη στην ικανότητά τους να προσφέρουν και κίνηση αποκλειστικά με ρεύμα. Αυτό ουσιαστικά υποδηλώνει πως το Α5 θα διαθέτει στην γκάμα τους ήπια υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις, με τις τελευταίες να προσφέρουν περισσότερα από 100 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία.

Ακολουθούν το A6 e-tron, το νέο Q5 και 20 μοντέλα έως το 2025

Από κει και πέρα, ο επικεφαλής της Audi γνωστοποίησε πως το επερχόμενο A6 e-tron, θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό Audi που θα διατίθεται στο λανσάρισμα σε αμαξώματα Sportback και Avant. Επίσης, αναφέρθηκε και στην τρίτη γενιά του Q5, επιβεβαιώνοντας πως θα φτάσει αυτό το φθινόπωρο. Η Audi επιβεβαίωσε επίσης πως έχουν προγραμματιστεί περισσότερα από 20 λανσαρίσματα νέων μοντέλων για το 2024 και το 2025, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 10 ηλεκτρικών.

Autotriti.gr
CADDY NEW EDITION