Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
9 φωτογραφίες »

Η Audi έδειξε το νέο Grand Sphere concept

2.903 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2021)

Νέες εικόνες teaser του επερχόμενου πρωτότυπου με την ονομασία Grand Sphere έδωσε στη δημοσιότητα η Audi, δείχνοντας μας έτσι ένα από τα επόμενα βήματά της στο δρόμο που ακολουθεί προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που η Audi έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που παρουσίαζε για πρώτη φορά πληροφορίες των τριών επερχόμενων πρωτότυπων (Sky Sphere, Grand Sphere και Urban Sphere) και σήμερα η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να γίνει ακόμα πιο αναλυτική. Η γερμανική φίρμα επικεντρώθηκε στο ηλεκτρικό Grand Sphere δημοσιεύοντας πολλές εικόνες teaser.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αν και σε καμία από αυτές δεν αποκαλύπτεται το μοντέλο, αυτό που φαίνεται σε πρώτη φάση είναι πως το Grand Sphere θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα μελλοντικό A7 Sportback αλλά με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και όχι κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που το καπό του αυτοκινήτου αλλά και ο εμπρόσθιος πρόβολος είναι κοντοί σε σχέση με το συνολικό μήκος, αφού απουσιάζει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.
 
Όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, το μεταξόνιο έχει μεγιστοποιηθεί σε σχέση με το συνολικό μήκος του οχήματος για να δημιουργήσει μια ευρύχωρη καμπίνα. Παρά το γεγονός πως το εσωτερικό του Grand Sphere είναι εξοπλισμένο με τιμόνι, διαθέτει ένα πολύ προηγμένο αυτόνομο σύστημα οδήγησης που πληροί τις απαιτήσεις 4ου επιπέδου. Αυτό σημαίνει πως βρίσκεται μόλις ένα επίπεδο μακριά από την πλήρη αυτόνομη οδήγηση, που εξαλείφει κάθε ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση οδηγού. Η καμπίνα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό σαλόνι σπιτιού, τα καθίσματα μπορούμε να δούμε πως θυμίζουν πολυθρόνες, ενώ το πίσω κάθισμα μοιάζει με διθέσιο καναπέ.   
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως το Grand Sphere που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου, θα συνοδευτεί από το Sky Sphere που έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο Pebble Beach τον Αύγουστο ως ένα κομψό κουπέ. Το 2022, η Audi θα παρουσιάσει το Urban Sphere το τρίτο πρωτότυπο μέσω του οποίου θα παρουσιάσει το μέλλον της αστικής κινητικότητας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
VW