Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το μοντέλο θα εμφανιστεί στην ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Spies in Disguise».

Η Audi παρουσίασε το RSQ e-tron (+vid)

1.953 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2019)

Ο Will Smith οδήγησε το φουτουριστικό Audi RSQ στην ταινία «I, Robot» και σήμερα η Audi παρουσίασε την αναβαθμισμένη του έκδοση, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες ταινίας κινουμένων σχεδίων. Γνωρίστε το Audi RSQ e-tron.

Το μοντέλο θα εμφανιστεί στην ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Spies in Disguise» και χαρακτηρίζεται ως «το πρώτο concept αυτοκίνητο της Audi που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για μια ταινία κινουμένων σχεδίων».  Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Blue Sky Studios και η αλήθεια είναι πως μοιάζει με ένα φουτουριστικό Audi R8, όμως το RSQ e-tron είναι πλήρως ηλεκτρικό.
 
Ο φουτουριστικός σχεδιασμός συνεχίζεται στην καμπίνα καθώς το μοντέλο είναι εξοπλισμένο ολογραφικό πίνακα οργάνων που προβάλλεται μπροστά από τον οδηγό. Παράλληλα μπορούμε να δούμε το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας και ένα τιμόνι με ψηφιακό διακόπτη αλλαγή ταχυτήτων.
 
Ακριβώς όπως και το προηγούμενο RSQ, το RSQ e-tron είναι πλήρως αυτόνομο. Το μοντέλο διαθέτει επίσης λειτουργία «boost power» που είναι παρόμοια με το οδηγικό προφίλ «S» που βρίσκουμε στο πρόσφατα αποκαλυφθέν e-tron Sportback. Στο συγκεκριμένο μοντέλο, οι δύο ηλεκτροκινητήρες μπορούν να παράγουν συνδυασμένη ισχύ 408 ίππων και 664 Nm ροπής.
 
Η ταινία «Spies in Disguise» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία κατασκοπευτική κωμωδία κινουμένων σχεδίων με τους ήρωες Lance Sterling (Will Smith) και Walter Beckett (Tom Holland) να προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο.
 
Πάρτε μία γεύση από την ταινία και το RSQ e-tron στο παρακάτω βίντεο
 

ford
moto